Högsta betyg i kundnöjdhet

KVALITET

Högsta betyg i kundnöjdhet

Vi vet att din verksamhets framgång är beroende av hög kvalitet på de produkter och tjänster som vi levererar. Därför är kvalitet ett av Volvos kärnvärden och djupt rotat i vår kultur.

Ett ambitiöst mål

Ett ambitiöst mål

Kvalitet speglar inte bara vårt löfte till dig om att leverera tillgänglighet och hållbarhet. Högsta kvalitet ligger till grund för allt vi gör, från produktutveckling och tillverkning till själva produkterna, tjänsterna och kundsupporten. I varje steg behåller vi fokus på kundens behov och målet är alltid att överträffa kundens förväntningar.

Högsta kvalitet in i minsta detalj

Högsta kvalitet in i minsta detalj

Vårt kvalitetslöfte och vårt kundfokus är direkt kopplat till Volvokulturen som bygger på alla medarbetares engagemang och delaktighet. En kultur av ständig utveckling och nyskapande som hjälper oss att leverera förstklassig kvalitet in i minsta detalj. Steg för steg närmar vi oss målet att bli nummer ett inom kundnöjdhet.

Flyttar gränserna i hällered

På Volvos testanläggning i Hällered utanför Borås testas våra bussar under riktigt tuffa förhållanden. Det är en viktig del i vårt utvecklingsarbete och gör att vi kan garantera hög kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet för alla produkter från Volvo Bussar.

FLYTTAR GRÄNSERNA I HÄLLERED

Testbanor för alla situationer

På 15 olika testbanor testar vi allt en Volvobuss kan råka ut för under sin livstid. Chassikonstruktioner och komponenter utsätts för krävande underlag, höga hastigheter, snäva kurvor och hala vägar. I upprepade tester pressas våra säkerhetssystem till det yttersta.

Fullskaliga välttester

Förutom realistiska datorsimuleringar är fullskaliga tester ett viktigt verktyg i vårt säkerhetsarbete och vår kvalitetsbedömning. I välttestet R66 kontrollerar vi exempelvis hur starkt taket är och hur trepunktsbältet fungerar i en olycka där bussen kör av vägen och välter.

Säkerhet

Säkerhet

Säker på vägen med Volvo

Volvo säkerhet
MILJÖ

MILJÖ

Utformar framtidens städer

Miljö

Nyheter