Vad vi gör

Vad vi gör

Visar vägen med hållbara transportlösningar

Volvo Bussar är en av världens ledande busstillverkare och har verksamhet i över 85 länder. Vi drivs av en önskan att hjälpa till att utforma framtidens städer utan trafikstockningar, föroreningar och buller. Vårt uppdrag är att bistå företag och samhällen som vill erbjuda människor säkra, rena och effektiva transporter till och från arbetet, i städer eller tvärsöver en kontinent. Vi vill vara den ledande leverantören av hållbara transportlösningar.

Säkerhet

För oss kommer säkerheten alltid först. Den är ett av våra kärnvärden och vi har en tydlig säkerhetsvision: Inga olyckor med Volvoprodukter.

Säkerhet > 

Miljö

Ett annat kärnvärde är miljö. Vår framtidsvision är att bli världsledande inom hållbara transportlösningar. Redan idag visar vi vägen med banbrytande
elektromobilitetslösningar.

Miljö >

Kvalitet

Vårt tredje kärnvärde är kvalitet. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Det gäller allt från våra banbrytande innovationer, produkter och tjänster till implementeringen av kompletta stadslösningar.

Kvalitet > 

Vad vi gör

Innovationer för framtiden

När vi blickar framåt ser vi en värld som förändras snabbt och ökande utmaningar inom urbanisering, föroreningar, buller och trafikstockningar. Men vi ser också möjligheter och lösningar. Med vårt fokus på innovation, säkerhet och energieffektiva teknologier vet vi att Volvo kan påverka den globala utvecklingen. Genom tysta, rena och säkra transporter infriar vi vårt varumärkeslöfte – Driving Quality of Life.

Snabbfakta om oss

  • En av de största tillverkarna av bussar
  • Levererar årligen över 9 000 fordon
  • Banbrytande elektromobilitetslösningar
  • Verksam i över 85 länder över hela världen
  • Fler än 8 000 engagerade medarbetare
  • Ingår i Volvokoncernen – en av världens ledande tillverkare av tunga kommersiella fordon
En lång tradition av nytänkande

Historia

En lång tradition av nytänkande

Historia
Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Vi är bara ett klick eller ett telefonsamtal bort.

Kontakta oss