VOLVO ORIGINALDELAR

VOLVO ORIGINALDELAR

Upplev skillnaden med Volvo Originaldelar. Det lönar sig.

Volvo Originaldelar håller samma höga kvalitet som originaldelarna bussen är byggd av. De är särskilt utformade för att ha en lång livslängd med full garanti, minimalt besvär och maximal tillgänglighet.

Sätter din säkerhet främst

Sätter din säkerhet främst

Säkerheten är en av de viktigaste anledningarna att välja Volvo Originaldelar. Volvo Originaldelar har bara en kvalitetsnivå – och den upprätthåller vi genom att utforma, övervaka och kontinuerligt testa varje del enligt samma höga standard som själva fordonet. På så sätt säkerställer vi att alla delar håller den höga säkerhetsnivå som Volvomärket är känt för i hela världen.

Behåller din bränsleeffektivitet

Behåller din bränsleeffektivitet

Rätt delar bidrar inte bara till en mer tillförlitlig drift. De påverkar också motorns prestanda, bränsleförbrukningen och i förlängningen utsläppen
av bland annat koldioxid. Med Volvo Originaldelar vet du vad du får – låg bränsleförbrukning, bra miljöegenskaper och tydliga affärsfördelar.

Håller dig lönsam

Håller dig lönsam

En alternativ del kan verka lockande, men uppfyller den verkligen Volvos toleransmarginaler? Om delen inte passar perfekt ökar slitaget.
Volvo Originaldelar är utformade med tillgänglighet, bränsleeffektivitet och säkerhet i åtanke. Tre viktiga faktorer som utgör grunden för en kostnadseffektiv drift.

Hitta din närmaste serviceverkstad

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Behöver du hjälp nu? Ett telefonsamtal räcker – dygnet runt, alla dagar på året.

+32 9 255 67 11

VOLVO BYTESDELAR

VOLVO BYTESDELAR

Kvalitet till ett bra pris

Volvo Bytesdelar
Volvos serviceavtal säkrar tillgängligheten

Volvos serviceavtal säkrar tillgängligheten

Volvo Bussar – Volvos serviceavtal säkrar tillgängligheten

TJÄNSTER

Fordonsstatus

Fordonsstatus

Regelbundna uppföljningar av dina fordons skick kan spara mycket pengar. Vår tjänst Fordonsstatus gör det möjligt att identifiera potentiella problem innan de utvecklas till verkliga problem som kan leda till stilleståndstid och oförutsedda reparationskostnader.

Fordonsstatus
Fleet Management

Fleet Management

Med Volvos Fleet Management har du alltid full kontroll – över statusen i bussflottan och över verksamheten i stort. Du får exempelvis information om oplanerade stopp och hur förarna presterar.

Fleet Management
Coachningszoner

Coachningszoner

Coachningszoner är en vidareutveckling av I-Coaching, som är Volvos banbrytande tjänst för omedelbar feedback på förarens körstil. Med den här funktionen kan du ange tröskelvärden för varningar när fordonet befinner sig i ett visst område.

Coachningszoner