SERVICENÄTVERK

SERVICENÄTVERK

Ett globalt servicenätverk att lita på

Med Volvo Originalservice kan du vara säker på att dina fordon får bästa tänkbara service. Vi använder alltid Volvo Originaldelar för att säkerställa fordonets prestanda, säkerhet och tillförlitlighet samt i förlängningen tillgänglighet och produktivitet. Låt oss ta hand om din buss – så kan du ta hand om din verksamhet.

Hitta din närmaste serviceverkstad

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Behöver du hjälp nu? Ett telefonsamtal räcker – dygnet runt, alla dagar på året.

020 79 58 27/00800 335 577 99

VOLVO ORIGINALDELAR

VOLVO ORIGINALDELAR

Upplev skillnaden med Volvo Originaldelar

Volvo Originaldelar

TJÄNSTER

Förarutbildning

Förarutbildning

Det finns många anledningar att investera i förarutbildning. All busstrafik kommer att vara beroende av hängivna, utbildade och professionella förare till den dag då självkörande fordon har blivit verklighet.

Förarutbildning
Coachningszoner

Coachningszoner

Coachningszoner är en vidareutveckling av I-Coaching, som är Volvos banbrytande tjänst för omedelbar feedback på förarens körstil. Med den här funktionen kan du ange tröskelvärden för varningar när fordonet befinner sig i ett visst område.

Coachningszoner
Volvo Connect-appen

Volvo Connect-appen

Volvo Connect-appen är det enklaste sättet att få en överblick över din bussflottas prestanda. Den är i grund och botten en sammanfattning av den kraftfulla Fleet Management-tjänsten och ger dig även möjlighet att hålla koll på enskilda fordon.

Volvo Connect-appen