Volvo Buses

SVERIGE

Nyheter, information och kunddialog

Nu startar vi ett nyhetsbrev som en ny kanal för kommunikation med våra kunder. Det kommer att ges ut kvartalsvis och vår avsikt är att du ska få nyheter och annan intressant information på ett regelbundet och enkelt sätt.
Nyheter, information och kunddialog

Förutom produktnyheter och erbjudanden kommer vi dela erfarenheter från hela den nordiska bussvärlden. En viktig del är artiklar om kunder och återförsäljare, att ta del av andras erfarenheter och insikter är alltid givande. Förhoppningsvis kommer du få tips och råd som kan hjälpa dig.

Nu blickar vi framåt in i 2016.
Kom och träffa oss och branschkollegor på Busstorget 20 – 21 april på Örenäs slott. Och glöm inte att hålla utkik efter aktiviteter hos din närmaste återförsäljare. Kom och provkör Volvos bussar eller passa på att åka linje 73 i Stockholm och linje 55 i Göteborg för att få en känsla av framtidens eldrivna kollektivtrafik!

Vi ser fram emot att få ta hand om er med hjälp av vårt fantastiska och täta nätverk av serviceverkstäder! Vi kommer fortsätta finnas tillgängliga för er genom olika kanaler, här på webben,  ”Volvo Bussar” på Facebook – och genom vårt nyhetsbrev.

Volvo ger ut det här nyhetsbrevet i samarbete med våra återförsäljare och tillsammans vill vi givetvis stärka relationen till våra kunder.

Du kan prenumerera på nyhetsbrevet här, och du får gärna dela med dig av brevet till kollegor i branschen som du tror skulle ha nytta och glädje av det. Vi ser det som en viktig del av vår kunddialog och ett sätt utveckla vår kommunikation.

Vi önskar dig ett framgångsrikt 2016.

Med vänlig hälsning

Jörgen Sjöstedt, Volvo Bussar Norden

Nyheter

Kontakta oss

Vi är bara ett klick eller ett telefonsamtal bort.