Volvo Buses

SVERIGE

Volvo laddade Sverige på Persontrafik 2016

Redan i entrén på Persontrafik 2016 började resan mot framtiden. Alla som följde den blå linjen på golvet kom till Volvos monter. Där fick de inte bara uppleva vår nya elbuss; de fick också testa vårt revolutionerande system Volvo Dynamic Steering.
Volvo laddade Sverige på Persontrafik 2016

Var du på Persontrafik 2016 i Göteborg så förstår du säkert att vi är fulla av ny energi efter mässan. Intresset för Volvos monter, vår nya elbuss och allt vi hade att berätta var överväldigande. Det var tre dagar fyllda med spännande samtal om nya möjligheter inom kollektivtrafiken.

Volvo leder utvecklingen när det gäller e-mobilitet, och är en långsiktig partner för operatörer och städer som vill ställa om till framtidens kollektivtrafik. På mässan fick vi möjlighet att berätta om vår långa erfarenhet på området. Vi är idag den enda leverantören som har ett komplett erbjudande med produkter, tjänster och heltäckande servicenätverk. Det gör också Volvo till den aktör som driver utvecklingen framåt på det här området.

På mässan var intresset också stort för vår nya VDS-simulator där besökarna kunde testa vårt prisbelönta system Volvo Dynamic Steering (VDS). Systemet som redan gjort succé i våra turistbussar introduceras nu även på våra intercitybussar och därefter våra stadsbussar.

Nu laddar vi för 2017 och ser med spänning fram emot alla elbussprojekt som kommer rulla ut runt om i landet. Och precis som alla våra besökare på Persontrafik 2016 redan vet, så kommer Volvo fortsätta satsa på att vara den partner som laddar Sverige för framtiden.

Ladda ner foto