Nu får du 2 års garanti

Volvo Originaldelar har alltid varit det säkra valet. Utvecklade, testade och tillverkade med samma höga krav som hela din buss. Och den höga kvaliteten har gett oss möjlighet att både förlänga garantitiden till 2 år och utöka omfattningen till marknadens starkaste garantipaket.
Nu får du 2 års garanti

Ännu tryggare med Volvo Original
Den nya garantin gäller Volvo Originaldelar som monterats i en auktoriserad Volvoverkstad. Då vet du att den monterats av en specialist, på rätt sätt och med de rätta kontrollerna. Vi garanterar reservdelen men också att monteringskostnaden omfattas av 2-årsgarantin.

2 års assistansförsäkring ingår
Om du skulle bli stående på grund av att en originaldel är felaktig eller monterats på fel sätt och bussen inte sjäv  kan köra till Volvoverkstad på grund av den felaktiga reservdelen så står Volvo för bärgning och nödvändiga åtgärder för att du ska komma ut på vägen igen utan onödig fördröjning. Allt som behövs är ett telefonsamtal.

2 års följdskadeförsäkring
Om andra komponenter skadas som en följd av att en Volvo Originaldel fallerar så ersätts även dessa. Denna del av garantin omfattar alla Volvo Originaldelar men inte tredjepartsprodukter.

En del av Volvo Care
Den nya 2-årsgarantin är en ny nivå av bekymmersfrihet. Volvo Care betyder att du ska kunna ägna dig åt din affärsverksamhet och att vi på Volvo tar hand om både dig och dina bussar på allra bästa sätt. Effektivt, säkert och enkelt.

Related News

Digitalt lanseringsevent för Volvo 9700 DD 4,0 – nu är den här

I Norden lanserades vår nya dubbeldäckare för ett knappt år sedan, men då som expressbuss. Nu har vi släppt den lyxigare turistversionen som också, med en höjd på precis 4 meter, kommer att bli ett starkt kort i hela Europa.

...

Reservdelar på nytt sätt – nu kan vi tillverka detaljer styckvis

Man brukar ju säga att massproduktion är vägen till lönsamhet. Sant men inte hela sanningen. I Volvos Säfflefabrik har man utvecklat en metod för stycktillverkning av reservdelar – nästan som en custom shop.

...

Renovering ger bussar nytt liv

Den första januari är Stefan Nilsson ansvarig för försäljning av alla tjänster som teamet på Volvo Bussar i Säffle kan erbjuda, och då inte minst rekonditioneringsarbeten. Med lång erfarenhet såväl från verkstad och konstruktion som från drygt 10 ...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss