Nu får du 2 års garanti

Volvo Originaldelar har alltid varit det säkra valet. Utvecklade, testade och tillverkade med samma höga krav som hela din buss. Och den höga kvaliteten har gett oss möjlighet att både förlänga garantitiden till 2 år och utöka omfattningen till marknadens starkaste garantipaket.
Nu får du 2 års garanti

Ännu tryggare med Volvo Original
Den nya garantin gäller Volvo Originaldelar som monterats i en auktoriserad Volvoverkstad. Då vet du att den monterats av en specialist, på rätt sätt och med de rätta kontrollerna. Vi garanterar reservdelen men också att monteringskostnaden omfattas av 2-årsgarantin.

2 års assistansförsäkring ingår
Om du skulle bli stående på grund av att en originaldel är felaktig eller monterats på fel sätt och bussen inte sjäv  kan köra till Volvoverkstad på grund av den felaktiga reservdelen så står Volvo för bärgning och nödvändiga åtgärder för att du ska komma ut på vägen igen utan onödig fördröjning. Allt som behövs är ett telefonsamtal.

2 års följdskadeförsäkring
Om andra komponenter skadas som en följd av att en Volvo Originaldel fallerar så ersätts även dessa. Denna del av garantin omfattar alla Volvo Originaldelar men inte tredjepartsprodukter.

En del av Volvo Care
Den nya 2-årsgarantin är en ny nivå av bekymmersfrihet. Volvo Care betyder att du ska kunna ägna dig åt din affärsverksamhet och att vi på Volvo tar hand om både dig och dina bussar på allra bästa sätt. Effektivt, säkert och enkelt.

Related News

Erik Ehn, ny chef för Volvo Used Bus center

Lagom till ettårsjubileet tar Erik Ehn över som ledare för Volvo Bussars begagnatcenter i Arlandastad. Han efterträder Torbjörn Skog och börjar på sin nya post den 18 februari. Så vem är Erik Ehn?

...

Helrenovering till nyskick – och reservdelar on demand!

När bussproduktionen flyttade från Säffle till Wroclaw var det förstås ett avbräck för orten. Men fabriken lades inte ner. Kvar fanns lokalerna, medarbetarna och massor med busskompetens som man inte hittar någon annanstans. Tre viktiga delar för ...

Två Volvolanseringar på Busworld

Busworld har varit bussnäringens viktigaste mötesplats ända sedan 1971. Vartannat år har branschen samlats i Kortrijk i Belgien. Men nu, när mässan hålls för 25:e gången, har evenemanget flyttats till Bryssel.

...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss