Överblick och detaljer med Volvo Connect App

Volvoägare har haft tillgång till uppkopplade tjänster i många år. Vår Fleet Management-tjänst samlar in information från bussarna och sammanställer till överskådliga rapporter. Men nu tar vi ett steg till. Med en mobil tjänst får du full kontroll på de viktigaste siffrorna.
Överblick och detaljer med Volvo Connect App

”Uppkopplade tjänster har utnyttjats av många, men vi ville erbjuda ett enklare sätt att ta del av rapporterna”, säger Martin Twedmark som är ansvarig för kommersiell servicemarknad på Volvo Bussar Europa. ”Genom att visa data i en mobilapp erbjuder vi en sammanfattning av Fleet Management-tjänsten.”

I Volvo Connect App får bussägaren både en sammanställning för hela flottan, och information om hur varje vagn presterar. ”Vi visar bränsleekonomi, körsträcka, snittfart, andel tomgångskörning och CO2 utsläpp”, förklarar Martin Twedmark. ”Du kan välja ett tidsintervall för historiken och en bra funktion är att du kan ladda ner veckorapporter som en pdf-fil.”

I Volvo Connect appen är det enkelt att se vilka vagnar som presterar bäst och vilka man kan behöva jobba lite mer med. Volvo Connect är också ingången till övriga tjänster för den som vill ha mer detaljerade rapporter för uppföljning och optimering.

”Med våra nya turistbussar 9700 och 9900 ingår Volvo Connect Appen i två år. Vi är övertygade om att många fler kommer att upptäcka fördelarna med det är enkla sättet att få överblick över något som faktiskt är väldigt viktigt för en lönsam bussverksamhet”, avslutar Martin Twedmark.

Related News

Satsning på luftrenare har gett coachföretag nya bokningar

Desinfektionsenheten ECO3 som producerar ozongas är ett av de mest effektiva sätten att skydda förare och passagerare mot bakterier och virus. Hellbergs Buss i Sverige och Meurer Touristik i Tyskland är två företag som under pandemin ...

“Design är så mycket mer än utseende”

Nya Volvo 9700 DD är designad för maximal flexibilitet och komfort. Precis som för de andra coachmodellerna är det tre ledord som visat vägen genom hela designprocessen; omtanke, trovärdighet och evolution. Dan Frykholm, Head of Design på Volvo ...

Digitalt lanseringsevent för Volvo 9700 DD 4,0 – nu är den här

I Norden lanserades vår nya dubbeldäckare för ett knappt år sedan, men då som expressbuss. Nu har vi släppt den lyxigare turistversionen som också, med en höjd på precis 4 meter, kommer att bli ett starkt kort i hela Europa.

...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss