Överblick och detaljer med Volvo Connect App

Volvoägare har haft tillgång till uppkopplade tjänster i många år. Vår Fleet Management-tjänst samlar in information från bussarna och sammanställer till överskådliga rapporter. Men nu tar vi ett steg till. Med en mobil tjänst får du full kontroll på de viktigaste siffrorna.
Överblick och detaljer med Volvo Connect App

”Uppkopplade tjänster har utnyttjats av många, men vi ville erbjuda ett enklare sätt att ta del av rapporterna”, säger Martin Twedmark som är ansvarig för kommersiell servicemarknad på Volvo Bussar Europa. ”Genom att visa data i en mobilapp erbjuder vi en sammanfattning av Fleet Management-tjänsten.”

I Volvo Connect App får bussägaren både en sammanställning för hela flottan, och information om hur varje vagn presterar. ”Vi visar bränsleekonomi, körsträcka, snittfart, andel tomgångskörning och CO2 utsläpp”, förklarar Martin Twedmark. ”Du kan välja ett tidsintervall för historiken och en bra funktion är att du kan ladda ner veckorapporter som en pdf-fil.”

I Volvo Connect appen är det enkelt att se vilka vagnar som presterar bäst och vilka man kan behöva jobba lite mer med. Volvo Connect är också ingången till övriga tjänster för den som vill ha mer detaljerade rapporter för uppföljning och optimering.

”Med våra nya turistbussar 9700 och 9900 ingår Volvo Connect Appen i två år. Vi är övertygade om att många fler kommer att upptäcka fördelarna med det är enkla sättet att få överblick över något som faktiskt är väldigt viktigt för en lönsam bussverksamhet”, avslutar Martin Twedmark.

Related News

Erik Ehn, ny chef för Volvo Used Bus center

Lagom till ettårsjubileet tar Erik Ehn över som ledare för Volvo Bussars begagnatcenter i Arlandastad. Han efterträder Torbjörn Skog och börjar på sin nya post den 18 februari. Så vem är Erik Ehn?

...

Helrenovering till nyskick – och reservdelar on demand!

När bussproduktionen flyttade från Säffle till Wroclaw var det förstås ett avbräck för orten. Men fabriken lades inte ner. Kvar fanns lokalerna, medarbetarna och massor med busskompetens som man inte hittar någon annanstans. Tre viktiga delar för ...

Två Volvolanseringar på Busworld

Busworld har varit bussnäringens viktigaste mötesplats ända sedan 1971. Vartannat år har branschen samlats i Kortrijk i Belgien. Men nu, när mässan hålls för 25:e gången, har evenemanget flyttats till Bryssel.

...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss