Nu får du 2 års garanti

Volvo Originaldelar har alltid varit det säkra valet. Utvecklade, testade och tillverkade med samma höga krav som hela din buss. Och den höga kvaliteten har gett oss möjlighet att både förlänga garantitiden till 2 år och utöka omfattningen till marknadens starkaste garantipaket.
Nu får du 2 års garanti

Ännu tryggare med Volvo Original
Den nya garantin gäller Volvo Originaldelar som monterats i en auktoriserad Volvoverkstad. Då vet du att den monterats av en specialist, på rätt sätt och med de rätta kontrollerna. Vi garanterar reservdelen men också att monteringskostnaden omfattas av 2-årsgarantin.

2 års assistansförsäkring ingår
Om du skulle bli stående på grund av att en originaldel är felaktig eller monterats på fel sätt och bussen inte sjäv  kan köra till Volvoverkstad på grund av den felaktiga reservdelen så står Volvo för bärgning och nödvändiga åtgärder för att du ska komma ut på vägen igen utan onödig fördröjning. Allt som behövs är ett telefonsamtal.

2 års följdskadeförsäkring
Om andra komponenter skadas som en följd av att en Volvo Originaldel fallerar så ersätts även dessa. Denna del av garantin omfattar alla Volvo Originaldelar men inte tredjepartsprodukter.

En del av Volvo Care
Den nya 2-årsgarantin är en ny nivå av bekymmersfrihet. Volvo Care betyder att du ska kunna ägna dig åt din affärsverksamhet och att vi på Volvo tar hand om både dig och dina bussar på allra bästa sätt. Effektivt, säkert och enkelt.

Related News

Så byggs en Volvo 7900 Electric Articulated

Volvo 7900 Electric Articulated är ett av Volvo Bussars senaste bidrag i övergången till hållbar kollektivtrafik. Tryck på play på bilden för att se hur den tillverkas.

...

750 bussförare gör sig redo att köra elektriskt

Förarnas körteknik har stor påverkan på energiförbrukningen på elektriska bussar. I Göteborg förbereder sig nu 750 förare för en av de största övergångarna till fossilfri stadsbusstrafik i norra Europa.

...

Så lyckades Göteborg med sin storsatning på elektriska bussar

Fler och fler städer runt om i Europa satsar på en fossilfri och hållbar kollektivtrafik. Med 145 Volvo Electric Articulated tar Göteborg steget till storskalig elektrifierad busstrafik i december. Målet är att all stadsbusstrafik i regionen ska ...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss