Överblick och detaljer med Volvo Connect App

Volvoägare har haft tillgång till uppkopplade tjänster i många år. Vår Fleet Management-tjänst samlar in information från bussarna och sammanställer till överskådliga rapporter. Men nu tar vi ett steg till. Med en mobil tjänst får du full kontroll på de viktigaste siffrorna.
Överblick och detaljer med Volvo Connect App

”Uppkopplade tjänster har utnyttjats av många, men vi ville erbjuda ett enklare sätt att ta del av rapporterna”, säger Martin Twedmark som är ansvarig för kommersiell servicemarknad på Volvo Bussar Europa. ”Genom att visa data i en mobilapp erbjuder vi en sammanfattning av Fleet Management-tjänsten.”

I Volvo Connect App får bussägaren både en sammanställning för hela flottan, och information om hur varje vagn presterar. ”Vi visar bränsleekonomi, körsträcka, snittfart, andel tomgångskörning och CO2 utsläpp”, förklarar Martin Twedmark. ”Du kan välja ett tidsintervall för historiken och en bra funktion är att du kan ladda ner veckorapporter som en pdf-fil.”

I Volvo Connect appen är det enkelt att se vilka vagnar som presterar bäst och vilka man kan behöva jobba lite mer med. Volvo Connect är också ingången till övriga tjänster för den som vill ha mer detaljerade rapporter för uppföljning och optimering.

”Med våra nya turistbussar 9700 och 9900 ingår Volvo Connect Appen i två år. Vi är övertygade om att många fler kommer att upptäcka fördelarna med det är enkla sättet att få överblick över något som faktiskt är väldigt viktigt för en lönsam bussverksamhet”, avslutar Martin Twedmark.

Related News

Så byggs en Volvo 7900 Electric Articulated

Volvo 7900 Electric Articulated är ett av Volvo Bussars senaste bidrag i övergången till hållbar kollektivtrafik. Tryck på play på bilden för att se hur den tillverkas.

...

750 bussförare gör sig redo att köra elektriskt

Förarnas körteknik har stor påverkan på energiförbrukningen på elektriska bussar. I Göteborg förbereder sig nu 750 förare för en av de största övergångarna till fossilfri stadsbusstrafik i norra Europa.

...

Så lyckades Göteborg med sin storsatning på elektriska bussar

Fler och fler städer runt om i Europa satsar på en fossilfri och hållbar kollektivtrafik. Med 145 Volvo Electric Articulated tar Göteborg steget till storskalig elektrifierad busstrafik i december. Målet är att all stadsbusstrafik i regionen ska ...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss