Nya bromsar, monterat och klart. Med 2 års garanti.

Att kunna lita på bromsarna är något vi nästan tar för givet. Men som för så mycket annat är riktigt underhåll ett absolut villkor. Därför har vi nu en kampanj för fabriksrenoverade bromsok. Som nytt till ett bra pris.
Workshop

Bytesdelar. Så gott som nytt.
För bussar med tillverkningsår 2006 eller senare kan du nu köpa kompletta renoverade bromsok. Med Volvos fabriksrenoverade bromsok säkerställer du ett väl fungerande bromssystem, och därmed säkerheten för dina passagerare. Och samtidigt håller du nere framtida underhålls- och reparationskostnader till ett minimum. Faktum är att allt fungerar precis som det gjorde när bussen lämnade fabriken. 

2 års garanti för monterade delar
Bytesdelar är ett snabbt och enkelt alternativ till en traditionell reparation? Volvo bytesdelar fabriksrenoveras till ursprungligt skick eller högre när det gäller kvalitet, tillförlitlighet och prestanda. Processen är ganska enkel. Du lämnar in en sliten del och köper istället en helt fabriksrenoverad Volvo bytesdel. Den slitna delen inspekteras och renoveras sedan i fabrik, under förutsättning att den blivit godkänd. Därefter lägger vi delen i våra centrala och regionala lager tills en annan kund behöver den.

Och för våra renoverade delar får du 2 års garanti även på monteringen. Kort sagt, en riktigt bra affär.

Related News

Digitalt lanseringsevent för Volvo 9700 DD 4,0 – nu är den här

I Norden lanserades vår nya dubbeldäckare för ett knappt år sedan, men då som expressbuss. Nu har vi släppt den lyxigare turistversionen som också, med en höjd på precis 4 meter, kommer att bli ett starkt kort i hela Europa.

...

Reservdelar på nytt sätt – nu kan vi tillverka detaljer styckvis

Man brukar ju säga att massproduktion är vägen till lönsamhet. Sant men inte hela sanningen. I Volvos Säfflefabrik har man utvecklat en metod för stycktillverkning av reservdelar – nästan som en custom shop.

...

Renovering ger bussar nytt liv

Den första januari är Stefan Nilsson ansvarig för försäljning av alla tjänster som teamet på Volvo Bussar i Säffle kan erbjuda, och då inte minst rekonditioneringsarbeten. Med lång erfarenhet såväl från verkstad och konstruktion som från drygt 10 ...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss