Nya bromsar, monterat och klart. Med 2 års garanti.

Att kunna lita på bromsarna är något vi nästan tar för givet. Men som för så mycket annat är riktigt underhåll ett absolut villkor. Därför har vi nu en kampanj för fabriksrenoverade bromsok. Som nytt till ett bra pris.
Workshop

Bytesdelar. Så gott som nytt.
För bussar med tillverkningsår 2006 eller senare kan du nu köpa kompletta renoverade bromsok. Med Volvos fabriksrenoverade bromsok säkerställer du ett väl fungerande bromssystem, och därmed säkerheten för dina passagerare. Och samtidigt håller du nere framtida underhålls- och reparationskostnader till ett minimum. Faktum är att allt fungerar precis som det gjorde när bussen lämnade fabriken. 

2 års garanti för monterade delar
Bytesdelar är ett snabbt och enkelt alternativ till en traditionell reparation? Volvo bytesdelar fabriksrenoveras till ursprungligt skick eller högre när det gäller kvalitet, tillförlitlighet och prestanda. Processen är ganska enkel. Du lämnar in en sliten del och köper istället en helt fabriksrenoverad Volvo bytesdel. Den slitna delen inspekteras och renoveras sedan i fabrik, under förutsättning att den blivit godkänd. Därefter lägger vi delen i våra centrala och regionala lager tills en annan kund behöver den.

Och för våra renoverade delar får du 2 års garanti även på monteringen. Kort sagt, en riktigt bra affär.

Related News

Erik Ehn, ny chef för Volvo Used Bus center

Lagom till ettårsjubileet tar Erik Ehn över som ledare för Volvo Bussars begagnatcenter i Arlandastad. Han efterträder Torbjörn Skog och börjar på sin nya post den 18 februari. Så vem är Erik Ehn?

...

Helrenovering till nyskick – och reservdelar on demand!

När bussproduktionen flyttade från Säffle till Wroclaw var det förstås ett avbräck för orten. Men fabriken lades inte ner. Kvar fanns lokalerna, medarbetarna och massor med busskompetens som man inte hittar någon annanstans. Tre viktiga delar för ...

Två Volvolanseringar på Busworld

Busworld har varit bussnäringens viktigaste mötesplats ända sedan 1971. Vartannat år har branschen samlats i Kortrijk i Belgien. Men nu, när mässan hålls för 25:e gången, har evenemanget flyttats till Bryssel.

...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss