Nya bromsar, monterat och klart. Med 2 års garanti.

Att kunna lita på bromsarna är något vi nästan tar för givet. Men som för så mycket annat är riktigt underhåll ett absolut villkor. Därför har vi nu en kampanj för fabriksrenoverade bromsok. Som nytt till ett bra pris.
Workshop

Bytesdelar. Så gott som nytt.
För bussar med tillverkningsår 2006 eller senare kan du nu köpa kompletta renoverade bromsok. Med Volvos fabriksrenoverade bromsok säkerställer du ett väl fungerande bromssystem, och därmed säkerheten för dina passagerare. Och samtidigt håller du nere framtida underhålls- och reparationskostnader till ett minimum. Faktum är att allt fungerar precis som det gjorde när bussen lämnade fabriken. 

2 års garanti för monterade delar
Bytesdelar är ett snabbt och enkelt alternativ till en traditionell reparation? Volvo bytesdelar fabriksrenoveras till ursprungligt skick eller högre när det gäller kvalitet, tillförlitlighet och prestanda. Processen är ganska enkel. Du lämnar in en sliten del och köper istället en helt fabriksrenoverad Volvo bytesdel. Den slitna delen inspekteras och renoveras sedan i fabrik, under förutsättning att den blivit godkänd. Därefter lägger vi delen i våra centrala och regionala lager tills en annan kund behöver den.

Och för våra renoverade delar får du 2 års garanti även på monteringen. Kort sagt, en riktigt bra affär.

Related News

Satsning på luftrenare har gett coachföretag nya bokningar

Desinfektionsenheten ECO3 som producerar ozongas är ett av de mest effektiva sätten att skydda förare och passagerare mot bakterier och virus. Hellbergs Buss i Sverige och Meurer Touristik i Tyskland är två företag som under pandemin ...

“Design är så mycket mer än utseende”

Nya Volvo 9700 DD är designad för maximal flexibilitet och komfort. Precis som för de andra coachmodellerna är det tre ledord som visat vägen genom hela designprocessen; omtanke, trovärdighet och evolution. Dan Frykholm, Head of Design på Volvo ...

Digitalt lanseringsevent för Volvo 9700 DD 4,0 – nu är den här

I Norden lanserades vår nya dubbeldäckare för ett knappt år sedan, men då som expressbuss. Nu har vi släppt den lyxigare turistversionen som också, med en höjd på precis 4 meter, kommer att bli ett starkt kort i hela Europa.

...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss