Volvo Used Bus Center I Arlandastad

Vi har under våren haft det stora nöjet att öppna vårt nya begagnatcenter i Arlandastad. I en nybyggd hall, vägg i vägg med Wist Last&Buss på Voltgatan, har vi vårt nybyggda showroom och utanför kommer vi alltid ha riktigt bra begagnade bussar redo för snabb leverans till ett nytt hem.

Volvo Used Bus Center

Invigningen var i mars och verksamheten är nu i full gång. Samlokaliseringen med Wist är en stor fördel för oss och framför allt för våra kunder. Målet är att bussarna ska vara så nyckelfärdiga att kunden kan komma och kika, bestämma sig och i princip ta med sig bussen hem samma dag.

Det aktuella utbudet följer ni lätt på vår hemsida för certifierade begagnade bussar. Målgruppen är i första hand nordiska köpare men vi välkomnar givetvis både kunder och inbyten från andra länder.

På bilden är det till vänster Priit Kivi som hämtar hem sin nylevererade Volvo 9700 årsmodell 2018 till sitt bolag Estonian Lines, ackompanjerad av vår hallvärd Oskar Skog till höger.

Ta kontakt med din säljare för vidare diskussion och offert, eller varför inte bara stanna till när ni passerar, ta en fika och känn och kläm på det vi har inne.

För att boka in ett besök hos oss på Volvo Used Bus Center i Arlandastad, vänligen kontakta:
Oskar Skog, hallvärd bussar
Tel: 018-68 51 58
Mobil: 072-050 56 58
Besöksadress: Volvo Used Bus Center, Voltgatan 11, 195 60 Arlandastad

Related News

Satsning på luftrenare har gett coachföretag nya bokningar

Desinfektionsenheten ECO3 som producerar ozongas är ett av de mest effektiva sätten att skydda förare och passagerare mot bakterier och virus. Hellbergs Buss i Sverige och Meurer Touristik i Tyskland är två företag som under pandemin ...

“Design är så mycket mer än utseende”

Nya Volvo 9700 DD är designad för maximal flexibilitet och komfort. Precis som för de andra coachmodellerna är det tre ledord som visat vägen genom hela designprocessen; omtanke, trovärdighet och evolution. Dan Frykholm, Head of Design på Volvo ...

Digitalt lanseringsevent för Volvo 9700 DD 4,0 – nu är den här

I Norden lanserades vår nya dubbeldäckare för ett knappt år sedan, men då som expressbuss. Nu har vi släppt den lyxigare turistversionen som också, med en höjd på precis 4 meter, kommer att bli ett starkt kort i hela Europa.

...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss