Volvo Used Bus Center I Arlandastad

Vi har under våren haft det stora nöjet att öppna vårt nya begagnatcenter i Arlandastad. I en nybyggd hall, vägg i vägg med Wist Last&Buss på Voltgatan, har vi vårt nybyggda showroom och utanför kommer vi alltid ha riktigt bra begagnade bussar redo för snabb leverans till ett nytt hem.

Volvo Used Bus Center

Invigningen var i mars och verksamheten är nu i full gång. Samlokaliseringen med Wist är en stor fördel för oss och framför allt för våra kunder. Målet är att bussarna ska vara så nyckelfärdiga att kunden kan komma och kika, bestämma sig och i princip ta med sig bussen hem samma dag.

Det aktuella utbudet följer ni lätt på vår hemsida för certifierade begagnade bussar. Målgruppen är i första hand nordiska köpare men vi välkomnar givetvis både kunder och inbyten från andra länder.

På bilden är det till vänster Priit Kivi som hämtar hem sin nylevererade Volvo 9700 årsmodell 2018 till sitt bolag Estonian Lines, ackompanjerad av vår hallvärd Oskar Skog till höger.

Ta kontakt med din säljare för vidare diskussion och offert, eller varför inte bara stanna till när ni passerar, ta en fika och känn och kläm på det vi har inne.

För att boka in ett besök hos oss på Volvo Used Bus Center i Arlandastad, vänligen kontakta:
Oskar Skog, hallvärd bussar
Tel: 018-68 51 58
Mobil: 072-050 56 58
Besöksadress: Volvo Used Bus Center, Voltgatan 11, 195 60 Arlandastad

Related News

Så lyckades Göteborg med sin storsatning på elektriska bussar

Fler och fler städer runt om i Europa satsar på en fossilfri och hållbar kollektivtrafik. Med 145 Volvo Electric Articulated tar Göteborg steget till storskalig elektrifierad busstrafik i december. Målet är att all stadsbusstrafik i regionen ...

Volvo 9900 – Träpatronens nya flaggskepp

Träpatronen Transport & Turism AB startade 1970 som Ola Westerlunds Åkeri AB. År 2009 gjordes ett generationsskifte. Då tog syskonen Cathrine Nordenvärn och Tommie Vesterlund över, fast beslutna att skapa ett framgångsrikt familjeföretag. ...

Reservdelar – allt handlar om tillgänglighet

Conny Granqvist är på sätt och vis en återvändare. Hans första jobb var faktiskt på Volvos reservdelslager där han ganska snart hamnade på kontoret. Men för över 20 år sedan lämnade han Volvo och gick till leverantörssidan.

...

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss