Volvo Buses

SVERIGE

Volvo Used Bus Center I Arlandastad

Vi har under våren haft det stora nöjet att öppna vårt nya begagnatcenter i Arlandastad. I en nybyggd hall, vägg i vägg med Wist Last&Buss på Voltgatan, har vi vårt nybyggda showroom och utanför kommer vi alltid ha riktigt bra begagnade bussar redo för snabb leverans till ett nytt hem.
Volvo Used Bus Center

Invigningen var i mars och verksamheten är nu i full gång. Samlokaliseringen med Wist är en stor fördel för oss och framför allt för våra kunder. Målet är att bussarna ska vara så nyckelfärdiga att kunden kan komma och kika, bestämma sig och i princip ta med sig bussen hem samma dag.

Det aktuella utbudet följer ni lätt på vår hemsida för certifierade begagnade bussar. Målgruppen är i första hand nordiska köpare men vi välkomnar givetvis både kunder och inbyten från andra länder.

På bilden är det till vänster Priit Kivi som hämtar hem sin nylevererade Volvo 9700 årsmodell 2018 till sitt bolag Estonian Lines, ackompanjerad av vår hallvärd Oskar Skog till höger.

Ta kontakt med din säljare för vidare diskussion och offert, eller varför inte bara stanna till när ni passerar, ta en fika och känn och kläm på det vi har inne.

För att boka in ett besök hos oss på Volvo Used Bus Center i Arlandastad, vänligen kontakta:
Oskar Skog, hallvärd bussar
Tel: 018-68 51 58
Mobil: 072-050 56 58
Besöksadress: Volvo Used Bus Center, Voltgatan 11, 195 60 Arlandastad

Related News

Kontakta oss