Erik Ehn, ny chef för Volvo Used Bus center

Lagom till ettårsjubileet tar Erik Ehn över som ledare för Volvo Bussars begagnatcenter i Arlandastad. Han efterträder Torbjörn Skog och börjar på sin nya post den 18 februari. Så vem är Erik Ehn?

Erik Ehn

”Jag är 40 år, bor med min familj i Uppsala. Villa, vovve och väldigt mycket Volvo”, säger Erik när vi ringer upp. ”Jag har alltid sysslat med fordon, och då främst tunga fordon.”

Erik har jobbat som mekaniker, administratör, säljare och försäljningschef, och de senaste åren har han funnits på Wist Last & Buss och delat sin tid mellan anläggningarna i Uppsala och Arlandastad.

”I Arlandastad är ju Volvo och Wist grannar sedan ett år tillbaka nu, och den här samlokaliseringen har ju visat sig väldigt lyckosam”, menar Erik. ”Läget här vid E4 kan inte bli bättre och eftersom vi har ett tätt samarbete på servicesidan är det perfekt att finnas vägg i vägg.”

Arlandastad servar i första hand den svenska, norska och finska marknaden, men andelen kunder från Baltikum ökar sakta men säkert. Och Erik har målet klart för sig.

”Vi ska vara den självklara handelsplatsen för begagnade bussar. Det ska vara enkelt för våra kunder att hitta rätt fordon, lätt att köpa och finansiera, och enkelhet och smidighet i leveransen och det fortsatta omhändertagandet. Det är förstås en utmaning, men vi är verkligen på god väg och har helt klart alla möjligheter att lyckas”, avslutar Erik Ehn.

Related News

Satsning på luftrenare har gett coachföretag nya bokningar

Desinfektionsenheten ECO3 som producerar ozongas är ett av de mest effektiva sätten att skydda förare och passagerare mot bakterier och virus. Hellbergs Buss i Sverige och Meurer Touristik i Tyskland är två företag som under pandemin ...

“Design är så mycket mer än utseende”

Nya Volvo 9700 DD är designad för maximal flexibilitet och komfort. Precis som för de andra coachmodellerna är det tre ledord som visat vägen genom hela designprocessen; omtanke, trovärdighet och evolution. Dan Frykholm, Head of Design på Volvo ...

Digitalt lanseringsevent för Volvo 9700 DD 4,0 – nu är den här

I Norden lanserades vår nya dubbeldäckare för ett knappt år sedan, men då som expressbuss. Nu har vi släppt den lyxigare turistversionen som också, med en höjd på precis 4 meter, kommer att bli ett starkt kort i hela Europa.

...