Dummy

Volvo 7900 Electric

Volvo 7900 Electric-serien ger dig ren, tyst och effektiv kollektivtrafik. De nya ledbussarna i Volvo 7900 Electric-serien tillför en helt ny kapacitetsnivå, och vårt flexibla laddningskoncept ser till att bussarna kan hålla tidtabellerna. Med våra elbussar och tjänster och med Volvo som samarbetspartner kan din stad ta nästa steg mot att bli en Zero City, en nollutsläppsstad.

Utsläppsfria zoner

Utsläppsfria zoner

Vi på Volvo vill hjälpa till att bygga upp städer där det inte finns några utsläpp, inget buller, inga trafikstockningar och inga olyckor. Våra rena och tystgående elbussar hjälper till att skapa en attraktiv kollektivtrafik som klarar de allra tuffaste restriktionerna i fråga om utsläpp och buller och som samtidigt bidrar till att minska trafikstockningarna. Och med automatiseringssystem som geofencing – som möjligör säkerhetszoner – och fotgängardetektering ökar trafiksäkerheten i städerna.

Prova vår Zero City Simulator
Buss som kör uppför en brant backe

KÖRBARHET OCH SÄKER DRIFT

Att köra en Volvo 7900 Electric är en upplevelse i sig. Den effektiva elektriska Volvodrivlinan och den optimerade växellådan ger ett imponerande vridmoment och köregenskaper som garanterar säker drift vid krävande körning i uppförsbacke. Den optimerade batteriplaceringen och Volvo Dynamic Steering (VDS) bidrar till fantastiska köregenskaper och en behaglig körupplevelse.

Utforska Volvo 7900 Electrics kapacitet vid körning i uppförsbacke
Full flexibilitet av driften.

Full flexibilitet av driften.

Alla driftförutsättningar är unika. Rutt, erforderlig passagerarkapacitet, klimat och laddningsmöjligheter är bara några exempel på viktiga parametrar att ta hänsyn till. Därför vill vi på Volvo erbjuda största möjliga flexibilitet. Tack vare vårt omfattande utbud av elbussar, olika laddningsmöjligheter och skalbara batterisystem kan vi skräddarsy en lösning som passar just dina driftförhållanden, så att du kan erbjuda högsta kapacitet och flexibilitet dygnet runt.

Passagerare som kopplar av ombord på Volvo 7900 Electric

Tyst komfort

En Volvo 7900 Electric går tyst och ger alla en behaglig reseupplevelse. Vid busshållplatserna tar bussen lugnt och fint emot passagerarna, och inne i fordonet är bullernivåerna låga vilket gör att passagerarna utan problem kan samtala eller lyssna på musik under åkturen. Föraren har en lugn och tyst arbetsmiljö som minskar stressen och ger en behaglig körupplevelse.

Dummy

(Bussbild från fotograferingen i augusti, kan även vara video)

Dummy

Full flexibilitet i laddningen

Volvo erbjuder ett flexibelt laddningskoncept som stöder både kontaktenhet och kabel. Du kan ladda när det passar ditt schema och din planering bäst. Under resans gång, under raster, vid lågtrafik eller på natten – eller kombinera olika tidpunkter.

Laddning och batterier
Dummy

Volvo Turnkey

Med en Volvo Turnkey-lösning är du garanterad drift till en fast kilometerkostnad. Det är ett komplett erbjudande som omfattar alltifrån fordon, infrastruktur och batterihantering till fordonsunderhåll och reparationer till en fast månadskostnad.

Volvo Turnkey
Dummy

Framtidssäkrad teknik

Volvo har i många år gått i spetsen för utvecklingen av e-mobilitetslösningar, och Volvokoncernens sammantagna expertis på detta område är gedigen. Vi har ett nära samarbete med ledande städer i att implementera hållbara och framtidssäkra elbussystem.

Zero City med Volvo Bussar

Utforska Volvos e-mobilitet

Volvos e-mobilitet
Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakta oss