Volvo 7900 Hybrid tar miljöprestanda till en ny nivå, långt bortom Euro 6-kraven. Det är marknadens bränslesnålaste och mest pålitliga hybridbuss som ger bränslebesparingar på upp till 39 %. Driftsäkerheten är den bästa bland hybridbussarna och lika bra, eller bättre, än de ledande dieselbussarna. Vårt hybridprogram är en stabil bas när du ska förnya stadsbussflottan, särskilt med tanke på den nya ledbussen med sin höga passagerarkapacitet.

Spara upp till 39 % i bränslekostnader

Volvo 7900 Hybrid har visat sig vara en av marknadens bränslesnålaste bussar. Volvos unika hybridlösning fungerar lika bra vid körning i trafiktäta stadskärnor som i förorter eller i pendlingstrafik. Dessutom har vi ett brett utbud av tjänster som minskar bränsleförbrukningen ytterligare. Har du råd att inte välja en hybrid?

Bäst på tillgänglighet

Volvo 7900 Hybrid har bäst tillgänglighet av alla hybridbussar – och lika bra eller bättre än ledande dieselbussar. Det är inte konstigt att den rankas som nummer ett av operatörer och transportmyndigheter i storstäderna. Hittills har Volvo 40 hybridbusskunder i fler än 25 länder och tillsammans har de kört miljontals kilometer i kommersiell trafik.

Miljöprestanda

Det bästa sättet att minska utsläppen är att sänka bränsleförbrukningen och det är precis det som hybridbussen Volvo 7900 gör. Rejält. Koldioxidutsläppen minskar med upp till 39 %. Om man räknar med utsläppen av kväveoxid och partiklar blir utsläppsminskningen nästan 50 %. En annan viktig fördel med Volvo 7900 Hybrid är den tysta gången vid eldrift.

Gör dina passagerare nöjda och glada

Det är ett nöje att åka med Volvo 7900 Hybrid. Breda, eldrivna dörrar underlättar på- och avstigning och passagerarkapaciteten är mycket hög. Hybriddriften ger en tyst, mjuk start och den genomtänkta layouten med ergonomiska säten gör bussresan behaglig.

Volvos hybridbussar i Edinburgh
Volvo 7900 Hybrid

Utökad kapacitet

I hybridledbussen Volvo 7900 har passagerarkapaciteten ökat till 154 passagerare. Med den högsta kapaciteten bland alla hybridbussar på marknaden tar vi bränsleeffektiva transporter och produktivitet till en helt ny nivå.

Funktioner

En smartare motor

En smartare motor

Volvos hybriddrivlina har en kraftfull elmotor, en Euro 6-dieselmotor på 5 liter och Volvos I-Shift-växellåda.

Eldörrar

Eldörrar

De eldrivna dörrarna är både snabbare och mer tillförlitliga, och minskar faktiskt bränsleförbrukningen med upp till 2 %.

Förarens buss

Förarens buss

Med justerbar ratt och stol är det enkelt för alla förare att hitta en bekväm körställning.

Bra materialval

Bra materialval

Karosstrukturen och taket är tillverkade av aluminium som kan återvinnas till 90 %. Konceptet ger lägre vikt och sänker både bränsleförbrukningen och avgasutsläppen.

Utökad kapacitet

Utökad kapacitet

Volvo 7900 Hybrid finns även som ledbuss med en imponerande kapacitet på hela 154 passagerare.

Framtidssäkrad

Framtidssäkrad

Våra hybridbussar är en del av Volvos helhetssyn på hållbara transportlösningar. I samarbete med städer runt om i världen är vi med och utformar framtidens kollektivtrafiklösningar.

Framtiden är elektrisk

Elektromobilitet

Framtiden är elektrisk

Elektromobilitet
BUS RAPID TRANSIT

BUS RAPID TRANSIT

Låt din stad växa

Bus Rapid Transit

LADDA NER

För mer information

Fördelarna med Volvo 7900 Hybrid är lätta att förstå. Nedan finns länkar till ytterligare funktioner, fakta och siffror.

Tjänster

Blåavtal

Blåavtal

Volvos blåavtal omfattar det förebyggande underhåll som krävs för att hålla ditt fordon ute på vägarna och i toppskick.

Blåavtal
Guldavtal

Guldavtal

Ett guldavtal ger dig den högsta skyddsnivån mot oplanerade stopp och vetskapen om att dina bussar alltid är i toppskick.

Guldavtal
Uppkoppling ökar produktiviteten

Uppkoppling ökar produktiviteten

Den uppkopplade tekniken har verkligen revolutionerat produktiviteten i branschen. Med uppkopplade fordon och förare kan du övervaka och följa din bussflotta i realtid om det skulle behövas. Koppla upp dig och ta produktiviteten till helt nya nivåer.

Uppkoppling ökar produktiviteten

Övriga produkter

Volvo 7900 Laddhybrid
Volvo 7900 Laddhybrid

Tyst, ren och effektiv.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

För streetsmarta städer.

Volvo 8900
Volvo 8900

Din hårt arbetande partner.

Volvo 7900 Hybrid

Den är en vinnare!

Se filmen

Nyheter

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss