Volvo 9700

Nya Volvo 9700 är vår mest mångsidiga turistbuss någonsin. Oavsett om du kör linjetrafik eller charter kommer passagerarna att uppleva hög komfort och säkerhet samtidigt som din produktivitet ökar. För att göra valet enklare för dig finns Volvo 9700 i två olika utrustningsnivåer. Båda ger ökad bränsleeffektivitet, klassledande säkerhetsnivåer och en legendarisk körkänsla. Turistbussen för alla dina resor.

Volvo nya turistbussprogram

volvo bus care builder

BYGG DIN AFFÄRSLÖSNING MED VOLVO BUS CARE

Börja bygga

Passar all turistbusstrafik

Flexibilitet är själva kärnan i Volvo 9700. Bussen kan specifieras så att den passar i stort sett alla användningsområden. Du kan till och med växla mellan kontrakt som omfattar vardagsanvändning eller användning i samband med veckoslutscharter. Bussen finns med två utrustningsnivåer och i tre längder. Alla med samma övergripande aerodynamik- och designegenskaper som Volvo 9900. Lägg sedan till ett flertal interiöralternativ och en lång rad smarta paketlösningar där funktioner och tjänster kombineras på ett nytt sätt.

Passagerarnöjdhet

Passagerarnöjdhet

Volvo 9700 finns med flera bekväma sätesversioner. Generös och utrymmeseffektiv interiör samt attraktiva och hållbara material. Under taket finns rymliga bagageutrymmen och användarvänliga serviceset. Ett perfekt inomhusklimat fullbordar den avkopplande interiören. Volvo 9700 finns även med rullstolslyft.

Förarens prestationer

Förarens prestationer

Förstklassig ergonomi, snabb motorrespons, det unika Volvo Dynamic Steering och en ny Uppmärksamhetsassistans gör Volvo 9700 till förarnas favorit.

Läs mer om prestanda
Säkerhetszoner

Säkerhetszoner

Med säkerhetszoner kan du ställa in en maxhastighet för ett visst område. När bussen kör in i zonen varnas föraren och hastigheten begränsas. Detta är idealiskt i stadskärnor eller på farliga motorvägssträckningar.

Läs mer om säkerhetszoner
Tillgänglighet

Tillgänglighet

Bussens drifttid är nyckeln till lönsamhet. Med Volvo har du tillgång till ett stort utbud av tjänster som ökar din produktivitet och håller bussen i gång ute på vägarna.

Läs mer om tillgänglighet
Volvo 9900
Uppkopplad mot bussen

Uppkopplad mot bussen

Via Volvo Connect har du tillgång till våra uppkopplade tjänster. När du hämtar din nya Volvobuss hos återförsäljaren får du vår kostnadsfria Volvo Connect-app som skickar kortfattade veckorapporter för alla dina nya turistbussar. Detta ger dig en tydlig överblick över enskilda fordons prestanda när det gäller bränsleekonomi, tomgångskörning och avstånd, vilket hjälper dig att hålla koll på viktiga verksamhetsparametrar. Med våra mer omfattande tjänster får du en mer heltäckande uppföljning av bussflottans prestanda, vilket hjälper dig att förbättra bränsleeffektiviteten, säkerheten och tillgängligheten.

Volvo Bus Care optimerar din verksamhet

Volvo Bus Care optimerar din verksamhet

I och med lanseringen av vårt nya turistbussprogram har vi också gjort det mycket enklare att köpa, äga och köra en Volvobuss. Utöver våra bästa turistbussar någonsin omfattar det nya erbjudandet smarta paket, ett stort utbud av finansierings- och försäkringslösningar – och Volvo som din outtröttliga affärspartner. Vi kallar det Volvo Bus Care: ett erbjudande för din nästa resa.

Läs mer om Volvo Bus Care
Kontakta oss

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss