Utforska Volvo 9700

Dina passagerare har höga förväntningar på komfort och säkerhet och nya Volvo 9700 kommer att tillgodose deras krav. Layouten, stolsalternativen och de smarta paketen bidrar till enastående effektivitet. Låt Volvo 9700 bli den nya kassakon i din bussflotta.

Färglägg din buss

Du kan få din Volvobuss i nästan vilken färg som helst. Använd färgprogrammet nedan för inspiration.

Förarens prestationer

Förarens prestationer

Välkommen. Kom och sätt dig i det som vi betraktar som marknadens bästa arbetsplats för bussförare. Ett stabilt, fjädrat säte och en helt ny, lätt buktad instrumentpanel som finns med olika utrustningsalternativ ger dig full kontroll över allt. Alltid med stöd av våra nyaste system för förarstöd och Volvo Dynamic Steering. Volvo 9700 levereras med motoreffekter på upp till 460 hk, och I-Shift-växellådan ger den perfekta kombinationen av mjuk körning och hög genomsnittshastighet. Lägg sedan till klassledande kontroll och vägkänsla.

Komfort ger nöjda passagerare

Komfort ger nöjda passagerare

Allsidigheten hos nya Volvo 9700 gäller även passagerarutrymmet. Utrustningsnivån Select är perfekt för korta och medellånga turer, medan specifikationen Superior är tänkt för långturer och bekväma charterresor. I Superior-nivån ingår inredning och inlägg i premiumstil och ett bredare utbud av sätestillval. Oavsett hur bussen används kommer passagerarna att njuta av att åka i din nya Volvo 9700.

Aerodynamik

Aerodynamik

Volvo 9700 erbjuder en enastående aerodynamik som kan ge en bränslebesparing på närmare 4 %. Detta förstärks ytterligare av den dynamiska chassisänkningen vid körning med konstantfarthållare.

Läs mer om design
Köregenskaper

Köregenskaper

Volvo har alltid varit förarnas favorit: kraftfulla motorer, mjuka växlingar och överlägsna köregenskaper. Nya Volvo 9700 ger en förstklassig körupplevelse.

Läs mer om köregenskaper
Bränsleeffektivitet

Bränsleeffektivitet

Den effektiva Volvomotorn, den tolvstegade I-Shift-växellådan och den fantastiska aerodynamiken sparar bränsle från dag ett. Lägg sedan till våra bränslebesparande tjänster …

Läs mer om bränsleeffektivitet

Säkerhet

Att åka i en turistbuss från Volvo är förmodligen det säkraste sättet att förflytta sig på vägen. De aktiva systemen hjälper till att undvika farliga situationer, och de beskyddande säkerhetsfunktionerna minimerar de skadliga effekterna i händelse av olyckor. Inbyggd Volvosäkerhet redan från början.

Säkerhetszoner

Säkerhetszoner

Med säkerhetszoner kan du ställa in en maxhastighet för ett visst område. När bussen kör in i zonen varnas föraren och hastigheten begränsas. Detta är idealiskt i stadskärnor eller på farliga motorvägssträckningar.

Uppmärksamhetsassistans

Uppmärksamhetsassistans

Säkerhet börjar med föraren. Den nya uppmärksamhetsassistansen känner av om du är distraherad eller sömnig och ger en signal om att det är dags för en paus.

Ny frontkonstruktion

Ny frontkonstruktion

Den nya frontkonstruktionen har förbättrats ytterligare jämfört med den förra generationen. Den ger ett avsevärt mycket bättre skydd mot många olika typer av frontalkrockar och kan absorbera mer energi.

Infotainment

Infotainment

Volvo 9700 erbjuder en rad olika möjligheter att göra resan ännu mer behaglig för passagerarna. Alla infotainmentenheter är optimalt placerade och är mycket användarvänliga, vilket gör att de är enkla att använda för både föraren och guiden. Ljus- och videokällor, individuellt tillgängligt innehåll och förstklassig bildkvalitet. Bluetooth-åtkomst för strömning av media och telefoni. Stöd för DAB+, mini SD-Ram-läsare och USB-port för strömning av ljud och bild samt en AUX-IN för audioingång.

Utrustningspaket

Utrustningspaket

Gör din Volvobuss ännu mer personlig genom att lägga till funktioner och tjänster som verkligen gör skillnad. Utforska våra värdeskapande paket här.

Utrustningspaket