Volvo 9700 DD

EN HELT NY NIVÅ FÖR ALLA DINA RESOR

Nya Volvo 9700 DD är lösningen för dig som vill ha maximal kapacitet, mångsidighet och Volvos säkerhet och kvalitet. Med vår nya dubbeldäckare kan du erbjuda upp till 96 passagerare en bekväm och trygg resa. Och med många finesser och valmöjligheter kan du skapa din perfekta expressbuss.

Volvo 9700 DD

Kapacitet på en högre nivå

Volvo 9700 DD kan helt klart ge dig bättre affärer. Med upp till 96 platser kan du ge ännu fler passagerare nöjet att åka med en Volvo. Layouten är flexibel och du kan beställa den konfiguration av sittplatser, kök, toalett eller rullstolsplats som bäst passar din verksamhet. Dessutom finns en rad tillval att välja på, som gör din nya dubbeldäckare ännu bättre.

For your Passengers

Byggd för dina passagerare

Varje bussresa är att hålla löftet till dina kunder – att dina passagerare kommer fram på ett säkert sätt. Bekvämt och i tid. Med Volvo 9700 DD har du alla möjligheter att överträffa deras förväntningar. En behaglig resa i sköna säten, gott om plats och med bagaget undanstuvat. Allt sådant som får resan att kännas lite kortare.

Volvo står för säkerhet

Volvo står för säkerhet

I varje Volvo finns säkerheten inbyggd från grunden. Stabilitet och vägegenskaper minskar risken för farliga situationer, och föraren kan få värdefullt stöd av Volvos olika system för förarassistans. Om något skulle hända är 3-punktsbälten den absolut viktigaste säkerhetsdetaljen, och i Volvo 9700 DD kan du givetvis få det på alla platser. Dessutom Iso-Fixfästen för barnstol och bälteskuddar för dina yngre resenärer.

Upp till 96 passagerare

Våra tjänster

Volvo erbjuder en rad tjänster för att du ska få ut mesta möjliga av dina bussar. Vi vet att det allra viktigaste för din verksamhet är att dina fordon är ute på vägen och skapar intäkter. Därför är våra tjänster inriktade på konkret affärsnytta och att du ska kunna göra dina kunder nöjda. Vi vill helt enkelt vara din bästa affärspartner.

Servicekontrakt

Första förutsättningen för en lönsam bussverksamhet är att dina fordon inte råkar ut för stillestånd. Ett servicekontrakt är det enklaste och säkraste sättet att hålla dina bussar i perfekt skick. Välj mellan nivåerna Blå och Guld.

 

Läs mer om Servicekontrakt

 

Säkerhetszoner

Den bästa allmänna säkerhetsåtgärden är att köra försiktigt. Du kan hjälpa din förare att följa lokala regler genom att definiera zoner med en fast maxhastighet. I en sådan zon kan bussen helt enkelt inte köras snabbare än den förinställda hastighetsnivån.

 

Läs mer om Säkerhetszoner

Fleet Management

Med Volvos Fleet Management har du alltid full kontroll över statusen i bussflottan. Du får exempelvis information om bränsleförbrukning och om hur förarna presterar.

 

Läs mer om Fleet Management

 

Tillgänglighet

Tillgänglighet

En turistbuss hör hemma på vägarna. Oplanerade stopp kan leda till höga kostnader och dåligt anseende för företaget. Volvobussar är mycket pålitliga vid alla typer av användning. Med Volvos tjänster för hög tillgänglighet och våra servicekontrakt kan du försäkra dig om att bussarna får rätt underhåll och reparationer i rätt tid – utan att det stör din verksamhet.

Läs mer om Tillgänglighet
Ta hand om dina förare

Ta hand om dina förare

Allt börjar med föraren. Passagerarkomforten, säkerheten, bränsleförbrukningen och sist men inte minst bussens livscykelkostnader. Allt detta är beroende av förarens kompetens och kunskaper. Här kan Volvo bidra på olika sätt. Det gör vi genom att konstruera drivlinan och förarmiljön på ett sätt som ger full kontroll över fordonet – utan att för den skull ge avkall på komforten. Dessutom erbjuder vi avancerad förarutbildning samt telematikbaserad uppföljning och direkt feedback, vilket gör att föraren kan fortsätta utvecklas.

Läs mer om Ta hand om dina förare
Volvo connect

Volvo connect

Volvo Connect-appen är det enklaste sättet att få en överblick över din bussflottas prestanda. Den är i grund och botten en sammanfattning av den kraftfulla Fleet Management-tjänsten och ger dig även möjlighet att hålla koll på enskilda fordon. Bränsleförbrukning, avstånd, snitthastighet, tomgångskörning och koldioxidutsläpp. Du kan själv välja en tidsgräns för rapporten och, om du vill, ladda ned en veckorapport som PDF-fil.

Appen är till att börja med tillgänglig för bussarna Volvo 9700, 9700 DD och 9900.

Läs mer om Volvo Connect
 Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss