Volvo 9700 DD

Volvo 9700 Dubbeldäckare

Charter och linjetrafik på en helt ny nivå

Skruva upp förväntningarna när det gäller komfort, säkerhet och premiumkänsla. Volvo 9700 DD är en extremt flexibel dubbeldäckare med imponerande kapacitet och möjligheter för olika typer av verksamhet, allt från effektiv expressbusstrafik till förstklassig charter. Det är en dubbeldäckare som på alla sätt är designad för att ta alla dina resor till en helt ny nivå. Se lanseringsfilmen för Volvo 9700 DD 4,0

Skräddarsydd för din verksamhet

Volvo 9700 DD är förmodligen marknadens mest flexibla dubbeldäckare. Den finns i två grundversioner – Superior för långfärd och charter och Select för linjetrafik. Du väljer en av dem och sedan skräddarsyr vi bussen individuellt så att den matchar just dina krav.

Interiör med premiumkänsla

Superior – en förstklassig Volvoupplevelse för långfärd och charter

Utrustningsnivån Superior är designad för långfärdstrafik och charter. Generöst med utrymme, flera bekväma sätestillval, premiummaterial och ett urval av kulörlinjer ger dig alla möjligheter att skapa din egen Volvobuss med premiumkänsla. Lägg till ett utbud av infotainmentsystem och cateringutrustning och du kan garantera dina kunder en verkligt förstklassig reseupplevelse.

Buss i stad

Select – effektiv linjetrafik av Volvoklass

Utrustningsnivån Select är perfekt för korta och medellånga turer där det krävs hög kapacitet. Det är en av marknadens mest flexibla dubbeldäckare. När det gäller stolslayouten är valmöjligheterna nästan obegränsade. Bussen finns i flera olika längder och kan skräddarsys för att leverera en förstklassig reseupplevelse med komfort och Volvosäkerhet för nästan 100 passagerare.

Passagerare

Designad för dina passagerare

Dina passagerare har höga förväntningar när det gäller komfort och säkerhet. Volvo 9700 DD kommer definitivit att leva upp till dem. Oavsett om dina passagerare pendlar till jobbet eller njuter av en välbehövd weekendresa reser de Volvosäkert i ergonomiska, bekväma Volvostolar med gott om plats för alla sina saker.

Barn i stol

Res med Volvosäkerhet

Precis som i alla Volvofordon är säkerheten inbyggd. Nya Volvo 9700 DD är utrustad med flera avancerade säkerhetssystem som hjälper föraren att undvika olyckor. Och självklart kan alla passagerarstolar förses med trepunktsbälten. För yngre passagerare finns det ISOFIX-fästen för barnstolar och säkerhetskuddar. Vi kan också erbjuda integrerade bakåtvända barnstolar.

Buss på bro

Uppkopplade och till er tjänst

Volvo Bussar erbjuder ett antal tjänster som maximerar din tillgänglighet och produktivitet. Vi vet att det absolut viktigaste för din verksamhet är att ha alla fordon i drift och undvika onödiga kostnader. Med Volvo 9700 DD får du också tillgång till flera tjänster som kan hjälpa till öka ditt företags resultat. Vi vill vara din bästa affärspartner.

Volvo Connect

Via Volvo Connect har du tillgång till våra uppkopplade tjänster. Med uppkopplade fordon och förare kan du övervaka och följa upp din bussflotta. I realtid.

Säkerhetszoner

Med säkerhetszoner kan du ställa in en maxhastighet för ett visst område. När bussen kör in i zonen varnas föraren och maxhastigheten begränsas. Detta är idealiskt i stadskärnor eller på olycksdrabbade vägsträckor.

Fleet Management

Med Volvos Fleet Management har du alltid full kontroll. Du vet exakt vilken status verksamheten har. Till exempel får du information om bränsleförbrukning och hur förarna presterar.

Volvoperson med kund

Säkra tillgängligheten

En dubbeldäckare hör hemma ute på vägarna. Oplanerade stopp kan leda till höga kostnader och dåligt anseende för företaget. Volvos dubbeldäckare är mycket driftsäkra i all typ av verksamhet. Och med våra tjänster för hög tillgänglighet och våra serviceavtal kan du försäkra dig om att bussarna får rätt service och reparationer vid rätt tidpunkt – utan några driftstörningar.

Säkra tillgängligheten
Förare

Ta hand om dina förare

Allt börjar med föraren. Passagerarkomforten, säkerheten, bränsleförbrukningen och sist men inte minst bussens livscykelkostnader. Förarens skicklighet och kompetens har en enorm betydelse. Här kan Volvo bidra på flera olika sätt. Det gör vi genom att designa drivlinan och förarmiljön på ett sätt som ger full kontroll över fordonet. Utan att för den skull ge avkall på komforten. Dessutom erbjuder vi avancerad förarutbildning samt telematikbaserad uppföljning och omedelbar feedback så att föraren kan fortsätta utvecklas.

Förarens prestationer
Volvo Bussar

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss