Volvo 9900

Nya Volvo 9900 är oerhört lyxig. Passagerarna får njuta av att resa med högsta komfort och stil, medan du får njuta av ett problemfritt ägarskap. Redan på avstånd utstrålar Volvo 9900 attityd, elegans och säkerhet. Känslan av att befinna sig i första klass är lika stark på insidan. Lyxiga materialval, finslipade detaljer och snygg inredning, bekväma säten, perfekt klimat och en mycket avkopplande miljö. En turistbuss för en förstklassig reseupplevelse helt enkelt.

En buss för den ultimata resan

Kraftfullt uttryck och utmärkande personlighet. Redan vid första mötet med Volvo 9900 känner man att den här bussen är speciell. Elegansen och de attraktiva detaljerna fångar uppmärksamheten. Den unika fönsterlinjen och rutornas utformning understryker det lyxiga intrycket. En rundad front ger turistbussen ett vänligt men ändå förtroendeingivande utseende, där bussens eleganta exteriör kombineras med fantastisk aerodynamik. Dessutom utstrålar Volvos karakteristiska V-formade strålkastare en mycket stark identitet redan på avstånd.

Passagerarnas förstahandsval

Det här är bussen för även de mest krävande passagerarna. De sitter bekvämt, omgivna av omsorgsfullt utvalda material, elegant inredning och en harmonisk färgskala. Volvo 9900 erbjuder fantastiskt bra sikt tack vare den sluttande fönsterlinjen och det lutande biogolvet. Ett perfekt inomhusklimat och ett allsidigt, förstklassigt infotainmentsystem gör den här turistbussen till det självklara förstahandsvalet för dina passagerare.

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Bussens drifttid är nyckeln till lönsamhet. Med Volvo har du tillgång till ett stort utbud av tjänster som ökar din produktivitet och håller bussen i gång ute på vägarna.

Läs mer om tillgänglighet
Säkerhetszoner

Säkerhetszoner

Med säkerhetszoner kan du ställa in en maxhastighet för ett visst område. När bussen kör in i zonen varnas föraren och hastigheten begränsas automatiskt. Detta är idealiskt i stadskärnor eller på farliga motorvägssträckningar.

Läs mer om säkerhetszoner
Förarens prestationer

Förarens prestationer

Den nya förarmiljön är en förstklassig upplevelse. Ergonomisk, fokuserad och bekväm. Lägg sedan till Uppmärksamhetsassistans så utfärdas en varning till föraren om han eller hon blir trött eller okoncentrerad.

Läs mer om prestanda
Volvo 9900
Uppkopplad mot bussen

Uppkopplad mot bussen

Via Volvo Connect har du tillgång till våra uppkopplade tjänster. När du hämtar din nya Volvobuss hos återförsäljaren får du vår kostnadsfria Volvo Connect-app som skickar kortfattade veckorapporter för alla dina nya turistbussar. Detta ger dig en tydlig överblick över enskilda fordons prestanda när det gäller bränsleekonomi, tomgångskörning och avstånd, vilket hjälper dig att hålla koll på viktiga verksamhetsparametrar. Med våra mer omfattande tjänster får du en mer heltäckande uppföljning av bussflottans prestanda, vilket hjälper dig att förbättra bränsleeffektiviteten, säkerheten och tillgängligheten.

Volvo Bus Care optimerar din verksamhet

Volvo Bus Care optimerar din verksamhet

I och med lanseringen av vårt nya turistbussprogram har vi också gjort det mycket enklare att köpa, äga och köra en Volvobuss. Utöver våra bästa turistbussar någonsin omfattar det nya erbjudandet smarta paket, ett stort utbud av finansierings- och försäkringslösningar – och Volvo som din outtröttliga affärspartner. Vi kallar det Volvo Bus Care: ett erbjudande för din nästa resa.

Läs mer om Volvo Bus Care
Kontakta oss

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss