Volvo B11R är ryggraden i en framgångsrik bussverksamhet. Oavsett om du behöver en förstklassig långfärdsbuss eller en pålitlig specialbuss kommer B11R att överträffa dina förväntningar. Den mycket bränsleeffektiva Euro 6-motorn minskar driftkostnaderna och Volvos höga kvalitet säkerställer funktionalitet, passagerarkomfort och produktivitet under hela livscykeln.

stabila affärsresultat

Volvos chassier ger dig många år av långsiktig produktivitet. Effektiva drivlinor med mycket höga miljöprestanda i kombination med hög fjädringskomfort ger de rätta förutsättningarna för många års lönsam verksamhet.     

säkerhet i världsklass

En buss byggd på ett Volvochassi får lång livslängd och har goda köregenskaper som medför högre trafiksäkerhet. Pålitlig bromskraft och goda köregenskaper är viktiga egenskaper hos ett chassi. Om något oväntat inträffar finns det flera strukturella funktioner som skyddar både bussföraren och passagerarna i andra fordon.

Ännu bättre förarmiljö

Alla förare uppskattar B11R. Den distinkta väghållningen och den omedelbara responsen från motorn gör att föraren känner sig som ett med bussen. Den tolvstegade I‑Shift-växellådan är optimerad för långfärdsresor och väljer du dessutom Volvo Dynamic Steering är du garanterad en enastående körupplevelse.

Miljöprestanda

Med Volvos Euro 6-motorer och bränslebesparande tjänster kan du spara upp till 10 % bränsle. Tack vare att motorn är optimerad för att passa till bussändamål minskar också bränsleförbrukningen och vikten. Det är det vi kallar storleksanpassning.

Volvo B11R

Funktioner

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

B11R kan utrustas med Volvo Dynamic Steering, som gör körningen mjukare och bussen mer lättmanövrerad.

Högsta tillgänglighet

Högsta tillgänglighet

När du tecknar ett Volvo Bus Servicekontrakt håller vi din Volvo B11R i skick som ny under många år framöver.

effekt när den behövs

effekt när den behövs

Euro 6-motorn på 11 liter och upp till 460 hk gör körningen enkel och smidig. Dessutom kan du sänka bränslekostnaderna med upp till 10 % om du kombinerar med våra värdeskapande tjänster.

Volvo B11R

VOLVO DYNAMIC STEERING

Den ultimata körupplevelsen

Se filmen

LADDA NER

För mer information

Ladda ned broschyren och läs mer om Volvo B11R.

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss

TJÄNSTER

Guldavtal

Guldavtal

Ett guldavtal ger dig den högsta skyddsnivån mot oplanerade stopp och vetskapen om att dina bussar alltid är i toppskick.

Guldavtal
Volvo Connect-appen

Volvo Connect-appen

Volvo Connect-appen är det enklaste sättet att få en överblick över din bussflottas prestanda. Den är i grund och botten en sammanfattning av den kraftfulla Fleet Management-tjänsten och ger dig även möjlighet att hålla koll på enskilda fordon.

Volvo Connect-appen
Säkerhetszoner

Säkerhetszoner

Den bästa allmänna säkerhetsåtgärden är att köra försiktigt. Du kan hjälpa dina förare att följa lokala regler genom att definiera zoner med en fast maxhastighet. När fordonet befinner sig i en sådan zon går det helt enkelt inte att köra snabbare än den förinställda hastighetsnivån.

Säkerhetszoner

ANDRA PRODUKTER

Volvo B8R
Volvo B8R

För en förstklassig bussflotta.

Volvo 9700
Volvo 9700

För alla dina resor.

Volvo 9900
Volvo 9900

För den ultimata resan.

Nyheter

Volvo Bussar testar elbuss i Mexiko

Volvo Bussars elektromobilitetslösningar, som gör det möjligt för städer runtom i världen att bli mer hållbara, har nått Latinamerika. Volvo 7900 Electric testas nu i Mexiko City.

...

Volvo 9700 DD vinner 2021 International Sustainability Award

Volvo 9700 DD, en ny premiummodell inom segmentet långfärdsbuss, har tilldelats International Sustainability Award av facktidskriften Busplaners. Expertjuryn baserade sitt beslut på det innovativa aerodynamikkonceptet som minskar ...