Volvo Bus Care

Volvo Bus Care

Med vårt nya turistbusserbjudande blir det mycket enklare för dig att köpa, äga och köra en Volvobuss. Vi kallar det Volvo Bus Care. Här integreras produkter, tjänster och finansieringslösningar på nya och smartare sätt. Utforma den perfekta lösningen för just din verksamhet genom att följa fyra enkla steg. Du behöver inte ens äga din Volvobuss. I stället kan du fokusera på att driva din verksamhet, så tar vi hand om resten.

Välj din turistbuss

Välj din turistbuss

Vilken modell, utrustning och komfortnivå passar ditt användningsområde?

Det första steget är att bestämma modell, passagerarkapacitet, utrustning och komfortnivå.

Volvo 9900

Volvo 9900

Nya Volvo 9900 är oerhört lyxig. Redan på långt håll utstrålar Volvo 9900 attityd, elegans och säkerhet. Dina passagerare kommer att njuta av sina resor i förstklassig komfort och stil. En turistbuss för den ultimata resan.

Volvo 9700

Volvo 9700

Nya Volvo 9700 är vår mest allsidiga turistbuss någonsin. Oavsett om du kör linjetrafik eller charter kommer passagerarna att uppleva hög komfort och säkerhet samtidigt som din produktivitet ökar. Detta är turistbussen för alla dina resor.

Välj paket

Välj paket

Optimera din turistbuss och verksamhet med kombinerade service- och utrustningspaket.

Våra integrerade tjänst- och utrustningspaket är utformade för att göra det enkelt att välja den kombination som passar dina behov och optimerar din turistbuss och verksamhet.

Effektivitetspaket

Effektivitetspaket

Öka effektiviteten och spara bränsle. Paket med smarta funktioner, uppkopplade tjänster och professionell förarutbildning som kan hjälpa dig att spara mer än 10 % bränsle. På lång sikt och redan från dag ett.

Säkerhetspaket

Säkerhetspaket

Öka säkerheten för både dig och dina passagerare. Omfattande paket där tjänsterna däcktrycksövervakning, brandsläckning, stöldskyddslarm och säkerhetszoner ingår.

Paket för förarprestanda

Paket för förarprestanda

Investera i förarnas prestationer och uppnå förbättrad säkerhet, passagerarkomfort och bränsleeffektivitet. I paketet ingår Aktiv farthållare och Volvo Dynamic Steering (VDS).

Paket för förarkomfort

Paket för förarkomfort

Utöka förarkomforten och erbjud din förare det allra bästa. I paketet ingår viloutrymme för föraren, kylskåp i instrumentpanelen, säkerhetsbox/papperskorg för föraren och centrallås.

Mediapaket

Mediapaket

Passagerarna uppskattar ett bra infotainmentsystem. Välj vårt mediapaket för att få det där lilla extra. Wi-Fi, subwoofer, fällbara 19-tumsskärmar, USB-uttag i passagerarsätena och vägkamera.

Siktpaket

Siktpaket

Sikten har högsta prioritet när det gäller säker körning. Med det här paketet får förarna bättre sikt och bättre kontroll över körningen. Förbättra sikten nattetid med Bi-Xenon-strålkastare och statiskt kurvljus.

Paket för passagerarkomfort

Paket för passagerarkomfort

Paketet för den allra bästa reseupplevelsen. Individuella luftuttag och lampor, luckor för bagagehyllorna, veckade gardiner, borttagbara mattor under sätena på stolsplattformar och i bagageutrymmet.

platshållare
platshållare
Maximera tillgängligheten

Maximera tillgängligheten

Med ett Volvo Servicekontrakt och vår realtidstjänst Fordonsstatus optimeras tillgängligheten och kostnaderna fastställs i förväg.

Välj rätt serviceavtal och fordonsstatustjänst för dina behov och din verksamhet.

Volvo Gold-kontrakt

Volvo Gold-kontrakt

Ett Volvo Gold-kontrakt ger fullständig sinnesro. Det är vårt mest omfattande servicekontrakt och är utformat för att ge dig högsta möjliga tillgänglighet, bränsleeffektivitet, säkerhet och produktivitet. Ditt fordon servas med Volvo Originaldelar, i enlighet med en skräddarsydd underhållsplan. Reparationer av chassi och kaross ingår. Allt till en fast månadskostnad, vilket innebär mindre administration och enklare budgetering.

Volvo Blue-kontrakt

Volvo Blue-kontrakt

Med ett Volvo Blue-kontrakt får du högre tillgänglighet, bättre bränsleeffektivitet och ökad produktivitet till en fast kostnad. Ditt fordon servas med hjälp av Volvo Originaldelar i enlighet med en skräddarsydd underhållsplan. Du får en fast månadskostnad, vilket innebär mindre administration och enklare budgetering.

Fordonsstatus

Fordonsstatus

Information i realtid och på begäran om fordonets status gör det enkelt att undvika oplanerade driftavbrott och tillhörande stilleståndskostnader. Visningen av fordonets status ger en övergripande bild över utvalda parametrar för din buss. Om det visas en gul eller röd varning i förardisplayen skickas signalen omedelbart till systemet för fordonsstatus och trafikstyrning.

Finansiera din turistbuss

Finansiera din turistbuss

Välj i vår meny av finansieringsalternativ för att få den optimala lösningen.

Välj någon av våra finansierings- och försäkringslösningar. Du kan få en komplett lösning till en fast månadskostnad. Och, du behöver inte ens äga din Volvoturistbuss. Du kan fokusera på din verksamhet och låta oss ta hand om resten.

Köp på avbetalningskredit

Köp på avbetalningskredit

Den enkla vägen till att äga en turistbuss från Volvo. Med regelbundna inbetalningar varje månad blir bussen din efter den sista inbetalningen.

Volvo Finansiell lease

Volvo Finansiell lease

Ett effektivt sätt att finansiera din Volvobuss, med fasta abonnemangskostnader. Vid avtalsperiodens slut kan du betala restvärdet, förlänga leasingen eller lämna tillbaka bussen.

Volvo Operationell lease

Volvo Operationell lease

Med en bussleasing får du den buss du vill ha utan att behöva äga den. I slutet av den fasta leasingperioden lämnar du helt enkelt tillbaka fordonet till oss.

Volvo Försäkring

Volvo Försäkring

Med Volvo Försäkring får du förstklassigt skydd. Våra försäkringslösningar kan skräddarsys efter dina driftförhållanden och särskilda behov.

platshållare
platshållare
Bygg din affärslösning med Volvo Bus Care

Bygg din affärslösning med Volvo Bus Care

Bygg din lösning med produkter, utrustningspaket, tjänster och finansieringslösningar.

Kontakta oss

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss