Varför Volvo

Varför Volvo

Det finns många uppenbara anledningar till att så många bussföretag har valt en turistbuss från Volvo. Det kan handla om allt ifrån säkerhet, komfort och effektivitet till driftsäkerhet och restvärde. Men det är inte allt. Vi arbetar hela tiden för att göra Volvo till det bästa valet för din verksamhet. I slutänden är det dina passagerare och ditt företags resultat som är viktigast för oss.

Volvo Säkerhet

Volvo Säkerhet

Säkerheten finns i Volvos gener. Den är inbyggd redan från början i alla våra produkter och är ett av varumärket Volvos kärnvärden. Låt dina passagerare resa med Volvosäkerhet.

Läs mer om säkerhet
Volvo Prestanda för ökad komfort

Hög prestanda, hög komfort

En turistbuss från Volvo är konstruerad för att göra passagerare, förare och ägare nöjda och glada. Den självklart höga prestandan i våra turistbussar banar väg för hög komfort, körglädje och produktivitet.

Läs mer om prestanda
Volvo Bränsleeffektivitet

Bränsleeffektivitet

Bränslet är en stor kostnad för all turistbussverksamhet. Varje liter som kan sparas in med hjälp av Volvos teknik och tjänster har direkt inverkan på det ekonomiska resultatet.

Läs mer om bränsleeffektivitet
Skandinavisk design

Skandinavisk design

Vår designfilosofi är en vidareutveckling av våra starka skandinaviska designtraditioner och bygger på Volvos kärnvärden.

Läs mer om design
Mot 100 % tillgänglighet

Mot 100 % tillgänglighet

Driftavbrott leder till höga kostnader och minskad produktivitet. Med våra servicekontrakt och tjänster för hög tillgänglighet kan du vara säker på att få rätt underhåll i rätt tid.

Läs mer om tillgänglighet
Servicenätverk

Servicenätverk

Volvos europeiska nätverk stöds av specialiserade busservicecenter och kompetenta tekniker som är redo att hjälpa dig när du än behöver det.

Läs mer om servicenätverket
Den nya Volvo 9000-serien

Den nya Volvo 9000-serien

Komfort, säkerhet, körbarhet och produktivitet är hörnstenarna i Volvos nya turistbusserbjudande.

Utforska Volvo 9000-serien