Mot 100 % tillgänglighet

Mot 100 % tillgänglighet

En turistbuss hör hemma på vägarna. Oplanerade stopp kan leda till höga kostnader och dåligt anseende för företaget. Volvobussar är mycket pålitliga vid alla typer av användning. Med Volvos tjänster för hög tillgänglighet och våra servicekontrakt kan du försäkra dig om att bussarna får rätt underhåll och reparationer i rätt tid – utan att det stör din verksamhet.

Volvos servicenätverk

Volvos servicenätverk

Volvo har verksamhet i hela Europa och ett omfattande återförsäljarnätverk som är gemensamt för Volvo Bussar och Volvo Lastvagnar. På strategiska platser i nätverket har vi specialiserade busservicecenter med kvalificerade busstekniker som är redo att hjälpa dig när du behöver det. Dessutom erbjuder vi Volvo Action Service, en förstklassig assistanstjänst som är tillgänglig dygnet runt, med fullt fokus på kundnöjdhet och hög kvalitet vid fordonshaverier ute på vägarna.

Underhållsplanering

Underhållsplanering

Rätt underhåll är en viktig förutsättning för att undvika avbrott i driften. Därför erbjuder vi en optimerad underhållsplan för varje enskilt fordon.

Servicekontrakt

Servicekontrakt

Registrera dig för ett Volvo Gold-servicekontrakt. Underhåll och reparationer tas om hand snabbt och till en fast månadskostnad.

Fordonsstatus

Fordonsstatus

Hur presterar din buss just nu? Det får du svar på i fordonsstatusen. När du behöver det, i realtid, i garaget eller ute på vägen.

Volvo Originaldelar

Volvo Originaldelar

Volvo Originaldelar säkerställer optimal funktionalitet och säkerhet ute på vägarna – allt i enlighet med Volvos standarder.

Volvo Originalservice

Volvo Originalservice

Utförs alltid av kompetenta tekniker på auktoriserade Volvoverkstäder, så att din Volvobuss alltid kan köra med högsta prestanda.

Reservdelslogistik

Reservdelslogistik

Logistiken i Volvos europeiska återförsäljarnätverk är mycket effektiv, vilket innebär att du och din verkstad får tillgång till rätt reservdelar så snabbt som möjligt.

Volvokvalitet i minsta detalj

Volvokvalitet i minsta detalj

Kvalitet är ett av Volvos kärnvärden och djupt rotat i vår kultur. Det speglar inte bara vårt löfte till dig om att leverera tillgänglighet och lång livslängd. Högsta kvalitet ligger till grund för allt vi gör. Därför vidareutbildar vi löpande våra skickliga tekniker och utrustar våra verkstäder med bästa tänkbara teknik.

Den nya Volvo 9000-serien

Den nya Volvo 9000-serien

Komfort, säkerhet, körbarhet och produktivitet är hörnstenarna i Volvos nya turistbusserbjudande.

Utforska Volvo 9000-serien