TURN-KEY CONTRACT

TURN-KEY CONTRACT

Allt ingår

Ett Turn-Key Contract garanterar tillgång till driftklara fordon enligt tidtabell och till en fast kostnad. Fördelarna för operatören är bättre ekonomi och kassaflöde, lägre driftkostnader och stöd för affärsutveckling tidigare i värdekedjan.

Tillgänglighet – varje dag

Kapacitet och tillgänglighet är avgörande för lönsamheten i alla bussverksamheter. Ett Turn-Key Contract säkrar fordonens tillgänglighet och drifttid, och ökar därmed lönsamheten. I enlighet med dina tidtabeller och med andra uppdrag ser Volvo till att du alltid har rätt antal fordon i tjänst.

Tillförlitliga fordon – redo att rulla vidare

När du tecknar ett Turn-Key Contract möts din förare varje morgon av en ren, tankad och körklar buss. Volvo tar hand om allt mellan arbetspassen, inklusive reparationer och riskanalyser. Du kan fokusera mer på andra delar av verksamheten och minska kostnaderna för avgifter som beror på driftstopp.

Bärkraftig

Med olika leasing- och finansieringslösningar kan du välja om du eller Volvo ska äga bussarna. På så sätt minskar både kapitalanvändandet samt drifts- och underhållskostnaderna. Dessutom förbättras kassaflödet och kapitaluppbyggnaden – alltså en mängd fördelar för din verksamhet.

Ett komplett erbjudande

Upplägget för ett Turn-Key Contract är klart och tydligt:

  • Garanterad drift till en fast kostnad per km
  • Fordon, infrastruktur och projektledning ingår
  • Rapportering av bränsleåtgång och elförbrukning
  • Underhåll, fordonsuppföljning och reparationer ingår
  • Zone Management säkerställer att lokala trafikregler följs
  • Depåtjänster finns som tillval för att matcha det befintliga underhållet
Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss

FLER TJÄNSTER

Säkra bussens tillgänglighet

Säkra bussens tillgänglighet

När du tecknar ett Volvo Serviceavtal tar vi hand om dina fordon till en fast kostnad och med minsta möjliga administration. Du får alltid Volvo Originaldelar som monteras av erfarna Volvotekniker.

Säkra bussens tillgänglighet
Uppkoppling ökar produktiviteten

Uppkoppling ökar produktiviteten

Den uppkopplade tekniken har verkligen revolutionerat produktiviteten i branschen. Med uppkopplade fordon och förare kan du övervaka och följa din bussflotta i realtid om det skulle behövas. Koppla upp dig och ta produktiviteten till helt nya nivåer.

Uppkoppling ökar produktiviteten
Förarens prestationer

Förarens prestationer

Ingen buss är bättre än sin förare. Körprestandan har en direkt inverkan på affärskritiska faktorer som bränsleekonomi, servicekostnader och passagerarnöjdhet.

Förarens prestationer