Anslut till din bussflotta

Anslut till din bussflotta

Volvos uppkopplade tjänster ger ditt företag helt nya möjligheter till kontroll och är specialanpassade för bussar och bussverksamhet. De är både tillförlitliga och användarvänliga. Dessutom kan de anpassas efter föränderliga behov, vilket öppnar upp för stora affärsfördelar:

  • Högsta möjliga bussprestanda
  • Optimerade driftkostnader
  • Högre tillgänglighet
  • Högre bränsleeffektivitet och lönsamhet
  • Bättre förarproduktivitet
  • Förbättrad trafiksäkerhet
  • Större kontroll över verksamheten
  • Minskad administration
Din verktygslåda för ökad produktivitet

Din verktygslåda för ökad produktivitet

I vår portfölj av uppkopplade tjänster ingår bland annat det omfattande Fleet Management-systemet, tjänster för ökad förarproduktivitet och innovativa zonlösningar. Lösningen är skalbar och framtidssäker, bygger på vår långa erfarenhet av telematik för busstrafik och används redan i många städer över hela världen. Utöver själva systemet kan Volvo även bistå med analyser och åtgärdsprogram.

Fleet Management

Fleet Management

Med Volvos Fleet Management har du alltid full kontroll – över statusen i bussflottan och över verksamheten i stort. Om du vet exakt hur varje fordon körs kan du sänka bränsleförbrukningen och spara stora summor varje månad. Det blir en hel del pengar under en bussflottas livslängd.

Läs mer
En översikt över din bussflotta i fickan

En översikt över din bussflotta i fickan

Mobilappen visar en översikt över de viktigaste prestandaparametrarna: bränsleförbrukning, avstånd, snitthastighet, tomgångskörning och koldioxidutsläpp. Appen gör det enkelt att se vilka av dina fordon som presterar bäst och vilka fordon som kan bli bättre. Du kan även få tillgång till betydligt mer utförliga rapporter med fullständig information genom att prenumerera på vår Fleet Management-tjänst.

Läs mer
Fördelarna med Zone Management

Fördelarna med Zone Management

Zone Management är en uppsättning automatiserade Volvotjänster som hjälper föraren att följa regler som är områdesspecifika och att utveckla en effektivare körstil. Den baseras på positioneringsmodulen i Fleet Management och gör det möjligt att definiera ett valfritt antal zoner, med de parametrar du vill använda.    

Läs mer
Förarens prestationer

Förarens prestationer

Förarna är nyckeln till att uppnå ökad produktivitet. Omedelbar och kontinuerlig feedback direkt till instrumentpanelen uppmuntrar till mjuk och effektiv körning. Erfarenheter visar att kontinuerlig och relevant feedback ger bestående effekter, sparar massor av bränsle och ökar åkkomforten för passagerarna.

Läs mer
Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss