Volvo Connect-appen

 

VOLVO CONNECT-APPEN

FÖLJ UPP BUSSFLOTTANS PRESTANDA

Volvo Connect-appen är det enklaste sättet att få en överblick över din bussflottas prestanda. Den är i grund och botten en sammanfattning av den kraftfulla Fleet Management-tjänsten och ger dig även möjlighet att hålla koll på enskilda fordon. Appen är till att börja med tillgänglig för turistbussarna Volvo 9700 och 9900.

En översikt över din bussflotta i fickan

En översikt över din bussflotta i fickan

Mobilappen visar en översikt över de viktigaste prestandaparametrarna: bränsleförbrukning, avstånd, snitthastighet, tomgångskörning och koldioxidutsläpp. Du kan själv välja en tidsgräns för rapporten och, om du vill, ladda ned en veckorapport som PDF-fil. Appen gör det enkelt att se vilka av dina fordon som presterar bäst och vilka som kan bli bättre. Du kan även få tillgång till betydligt mer utförliga rapporter med fullständig information genom att prenumerera på vår Fleet Management-tjänst.

Jämför med de bästa fordonen

Jämför med de bästa fordonen

Volvo Connect-appen kan visa rapporter per vecka, kvartal och år för upp till 50 av dina fordon. Du kan se alla värden, men även trenderna jämfört med föregående period. När du öppnar appen visas alltid en lista över de fem bästa fordonen, men du kan även välja att övervaka specifika fordon. Exportfunktionen gör det möjligt att skapa en anpassad vagnparksrapport. Du kan själv välja en tidsgräns för rapporten och skicka den som PDF-fil.

Nedladdningar

Ladda ned appen till din mobiltelefon.

relaterade ämnen

Fleet Management

Fleet Management

Med Volvos Fleet Management har du alltid full kontroll – över statusen i bussflottan och över verksamheten i stort. Om du vet exakt hur varje fordon körs kan du sänka bränsleförbrukningen och spara stora summor varje månad. Det blir en hel del pengar under en bussflottas livslängd.

Läs mer
Fordonsstatus

Fordonsstatus

Regelbundna uppföljningar av dina fordons skick kan spara mycket pengar. Vår tjänst Fordonsstatus gör det möjligt att identifiera potentiella problem innan de utvecklas till verkliga problem som kan leda till stilleståndstid och oförutsedda reparationskostnader.

Läs mer
Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss