Din Volvo FÖRBLIR i skick som ny

RENOVERING

Din Volvo FÖRBLIR i skick som ny

Renovering förlänger livslängden på en Volvobuss. Bussen blir så gott som ny genom en invändig, utvändig och mekanisk renovering. Tjänsten passar operatörer som vill använda sina fordon inom nya områden där utrustning och färger behöver ändras eller där en fräschare känsla ger nöjdare kunder.

Produktivitet och avkastning på investeringen

Volvos renoveringsprogram inleds med en behovsanalys. Bussens interiör, exteriör och mekaniska status analyseras och nödvändiga åtgärder definieras. Nya säten och ett nytt golv skapar en nykänsla åt interiören, medan lackeringsarbeten och mindre reparationer ger ett ordentligt lyft åt exteriören. Det kan även vara lämpligt att installera eller uppgradera utrustning som luftkonditionering eller AV-system i samband med att dessa arbeten görs.

Förlängd livslängd

Det krävs mycket för att slita ut drivlinan och grundkonstruktionen i en Volvo. En fullständig renovering kan vara ett bra alternativ till en nyinvestering, framförallt ur ett ekonomiskt perspektiv. Det kan även vara klokt att investera i förebyggande reparationer för att försäkra dig om en fortsatt hög tillgänglighet.

Nytt ägande

Alla parter kan dra nytta av möjligheten till renovering när ett begagnat fordon byter ägare. Denna möjlighet ger ett betydligt högre försäljningspris, vilket innebär att en köpare av ett begagnat fordon kan investera i ett renoveringsprogram och tjäna pengar från första dagen. Det är även möjligt att inkludera Volvo Bus Financing i ett renoveringsavtal.

Volvokvalitet inifrån och ut

Operatören kan i samtliga fall vara säker på att originalkvaliteten behålls. Allt arbete utförs av erfarna yrkesmän vid Volvos egna fabriker. Full tillgång till dokumentation från den ursprungliga tillverkningen innebär att även omfattande modifieringar kan göras med bibehållen fordonskvalitet och -säkerhet.

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss

Fler tjänster

Garanterad tillgänglighet

SERVICEAVTAL

Garanterad tillgänglighet

Med ett serviceavtal får du en garanterat hög tillgänglighet till en fast månadskostnad. Det finns två nivåer.

Serviceavtal
HYBRID BATTERY CONTRACT

HYBRID BATTERY CONTRACT

Säkerställd batteriprestanda över tid

Med Hybrid Battery Contract kan du känna dig trygg. Noggrann övervakning säkerställer rätt batteriprestanda.

Hybrid Battery Contract
TURN-KEY CONTRACT

TURN-KEY CONTRACT

Allt ingår

Ett Turn-Key Contract garanterar tillgång till driftklara fordon enligt tidtabell och till en fast kostnad.

Turn-Key Contract