Fördelar för din verksamhet

Fördelar för din verksamhet

När du tecknar ett Volvo Serviceavtal tar vi hand om dina fordon på bästa möjliga sätt till en fast kostnad. Ett serviceavtal är en investering. Det ger dessutom tillgång till ytterligare fördelar.

  • Säkrad tillgänglighet och drifttid
  • Säkrad fordonskvalitet
  • Individuellt planerat underhåll
  • Kontroll över ekonomin
  • Mindre administration
  • Skyddat restvärde
  • Dokumenterat underhåll
serviceavtal

Serviceavtal – blå eller guld?

Det finns ett Volvo Serviceavtal för alla och det är enkelt att välja ett som passar dig, vilken typ av verksamhet du än bedriver. Varje fordon får en individuell serviceplan för att du ska få bästa möjliga valuta för pengarna i din underhållsbudget.

Läs mer om blåavtalet Läs mer om guldavtalet
Chassi eller komplett fordon

Chassi eller komplett fordon

Hur fungerar det om du har en Volvo med kaross från en annan tillverkare? Inga problem – du kan fortfarande teckna något av våra serviceavtal, inklusive vårt guldavtal. Underhåll, drivline- och fordonsreparationer ingår, och de enda undantagen är karossdelar som dörrar, luckor och paneler.

Läs mer
I händerna på experter

I händerna på experter

Samtliga Volvoverkstäder kan erbjuda solid kompetens inom underhåll och reparation. Vi har tillgång till all den senaste tekniska informationen, nödvändiga verktyg och programvara. Alla våra tekniker genomgår dessutom regelbundna utbildningar för att säkerställa att dina fordon får bästa möjliga omhändertagande.

Individuella servicescheman

Individuella servicescheman

Alla fordon är olika. Stadsbussar med långa arbetsdagar kräver en annan typ av underhåll än intercitybussar med lägre miltal och kortare arbetsdagar. Alla serviceavtal innehåller en anpassad underhållsplan som baseras på hur varje fordon körs.

Volvo originaldelar

Volvo originaldelar

Det finns reservdelar och så finns det reservdelar. När du väljer Volvo Originaldelar kommer din Volvo att fortsätta uppfylla den ursprungliga specifikationen. När du väljer en Volvoverkstad monteras reservdelarna dessutom av experter.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss