Din Volvo FÖRBLIR i skick som ny

RENOVERING

DIN VOLVO BLIR SOM NY IGEN

Renovering förlänger livet på din Volvo. Bussen blir så gott som ny genom invändig, utvändig och mekanisk renovering. Renoveringserbjudandet är för dig som vill använda bussar inom nya områden där utrustning och färger behöver ändras eller för att få en fräschare känsla – och nöjdare kunder.

ÖKAD AVKASTNING PÅ DIN INVESTERING

Volvos renoveringsprogram börjar med en behovsanalys. Bussens interiör, exteriör och mekaniska status analyseras och nödvändiga åtgärder definieras. Nya säten och ett nytt golv skapar nykänsla invändigt, medan lackeringsarbeten och mindre reparationer ger ett ordentligt lyft åt exteriören. Det är också smidigt att installera eller uppgradera utrustning som luftkonditionering eller AV-system i samband med att dessa arbeten görs.

LÄNGRE LIV FÖR DINA BUSSAR

Det krävs mycket för att slita ut drivlinan och grundkonstruktionen i en Volvo. Därför kan en fullständig renovering av kaross och interiör vara ett bra alternativ till en nyinvestering, framförallt ur ett ekonomiskt perspektiv. Det är också ett bra tillfälle att få förebyggande reparationer gjorda för att försäkra dig om en fortsatt hög tillgänglighet.

SÄLJA ELLER KÖPA BEGAGNAT

Alla parter kan dra nytta av möjligheten till renovering när ett begagnat fordon byter ägare. Ett renoverat nyskick ger betydligt högre försäljningspris, medan köparen av ett begagnat fordon betalar mindre än vid nyköp och tjänar pengar från första dagen. Och du kan också inkludera Volvos finansieringslösningar i ett renoveringsavtal.

VOLVOKVALITET INIFRÅN OCH UT

Operatören kan alltid vara säker på att originalkvaliteten behålls. Allt arbete utförs av erfarna yrkespersoner vid Volvos egna fabriker. Full tillgång till uppdaterad dokumentation och alla tillverkningsunderlag innebär att även omfattande modifieringar kan göras med bibehållen fordonskvalitet och säkerhet.

DIN VOLVO BLIR SOM NY IGEN

Kontakta oss på Volvo Bus Body Repair Center i Säffle för att diskutera era renoveringsbehov.

Besöksadress:

Volvo Bus Body Repair Center
Åmålsvägen 13
661 32 Säffle

Stefan Nilsson, säljansvarig
Mail: stefan.sn.nilsson@volvo.com
Telefon: +46 765-531365

Volvo Bussar

Volvo Bussar

Kontakta oss

Kontakta oss

Fler tjänster

Säkra bussens tillgänglighet

Säkra bussens tillgänglighet

När du tecknar ett Volvo Serviceavtal tar vi hand om dina fordon till en fast kostnad och med minsta möjliga administration. Du får alltid Volvo Originaldelar som monteras av erfarna Volvotekniker.

Säkra bussens tillgänglighet
Fordonsstatus

Fordonsstatus

Regelbundna uppföljningar av dina fordons skick kan spara mycket pengar. Vår tjänst Fordonsstatus gör det möjligt att identifiera potentiella problem innan de utvecklas till verkliga problem som kan leda till stilleståndstid och oförutsedda reparationskostnader.

Fordonsstatus
TURN-KEY CONTRACT

TURN-KEY CONTRACT

Allt ingår

Ett Turn-Key Contract garanterar tillgång till driftklara fordon enligt tidtabell och till en fast kostnad.

Turn-Key Contract