Fordonsstatus

 

Fordonsstatus

KONTROLL AV FORDONSSTATUS PÅ DISTANS

Regelbundna uppföljningar av dina fordons skick kan spara mycket pengar. Vår tjänst Fordonsstatus gör det möjligt att identifiera potentiella problem innan de utvecklas till verkliga problem som kan ge upphov till stilleståndstid och oförutsedda reparationskostnader.

Instrumentpanel på distans

Instrumentpanel på distans

När dina bussar är uppkopplade kan Fordonsstatus ge dig en komplett bild av alla signaler på instrumentpanelen. Det ger dig möjlighet att utvärdera situationen och du kan hjälpa dina förare att tolka eventuella varningar. Fordonsstatus låter dig helt enkelt titta in under huven – i realtid. Och om någon åtgärd behöver vidtas kan du förbereda dina mekaniker och se till att verkstadsbesöket blir snabbt och effektivt.

Hjälper dina förare

Hjälper dina förare

En varning eller en tänd varningslampa på instrumentpanelen behöver inte betyda att föraren måste stanna omedelbart och invänta hjälp. Med Fordonsstatus kan den underhållsansvariga vid ditt företag se alla signaler på instrumentpanelen, fatta beslut och ge föraren råd om att fortsätta, återvända till depån eller stanna och vänta på assistans. På så sätt kan ni undvika onödiga driftstopp liksom skador på grund av att man kör vidare med ett fordon som det är fel på.

RELATERADE ÄMNEN

guldlösning

Guld – lösningen där allt ingår

Ett guldavtal ger dig den högsta skyddsnivån mot oplanerade stopp och vetskapen om att dina bussar alltid är i toppskick. Du betalar bara en fast månads- eller kilometerkostnad. Avtalet omfattar allt förebyggande underhåll och reparationer av chassi, drivlina och kaross. Du har dessutom möjlighet att lägga till underhåll av extrautrustning.

Läs mer
blåavtal

Blå – för en pålitlig livscykel

Volvos blåavtal omfattar det förebyggande underhåll som krävs för att hålla ditt fordon ute på vägarna och i toppskick. Det säkrar helt enkelt tillgängligheten till en fast kostnad som fördelas jämnt över hela avtalsperioden. Avtalet skräddarsys dessutom efter varje fordons specifika driftförhållanden.

Läs mer
Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss