Fordonsstatus

 

Fordonsstatus

KONTROLL AV FORDONSSTATUS PÅ DISTANS

Regelbundna uppföljningar av dina fordons skick kan spara mycket pengar. Vår tjänst Fordonsstatus gör det möjligt att identifiera potentiella problem innan de utvecklas till verkliga problem som kan ge upphov till stilleståndstid och oförutsedda reparationskostnader.

fjärrinstrumentpanel

Din fjärrinstrumentpanel

En varning eller en tänd varningslampa på instrumentpanelen betyder inte nödvändigtvis att föraren måste stanna omedelbart och invänta hjälp. Med tjänsten Fordonsstatus får den underhållsansvariga vid ditt företag en hälsokontroll av fordonet. Signalerna på instrumentpanelen gör det möjligt att fatta väl underbyggda beslut och ge föraren råd om att fortsätta, återvända till depån eller stanna och vänta på assistans. På så sätt kan ni minska antalet onödiga driftstopp och slipper riskera att orsaka allvarliga fel på ett fordon som man fortsätter köra.

förarstöd

Stöder dina förare

En varning eller en tänd varningslampa på instrumentpanelen betyder inte nödvändigtvis att föraren måste stanna omedelbart och invänta hjälp. Med tjänsten Fordonsstatus kan den underhållsansvariga vid ditt företag få tillgång till alla signaler på instrumentpanelen, fatta ett beslut och ge föraren råd om att fortsätta, återvända till depån eller stanna och vänta på assistans. På så sätt kan ni minska antalet onödiga driftstopp och risken att orsaka skada på grund av att man kör ett fordon som det är fel på.

Nedladdningar

Vill du ha mer information? Använd länkarna för att ladda ned dokumenten.

RELATERADE ÄMNEN

guldlösning

Guld – lösningen där allt ingår

Ett guldavtal ger dig den högsta skyddsnivån mot oplanerade stopp och vetskapen om att dina bussar alltid är i toppskick. Du betalar bara en fast månads- eller kilometerkostnad. Avtalet omfattar allt förebyggande underhåll och reparationer av chassi, drivlina och kaross. Du har dessutom möjlighet att lägga till underhåll av extrautrustning.

Läs mer
blåavtal

Blå – för en pålitlig livscykel

Volvos blåavtal omfattar det förebyggande underhåll som krävs för att hålla ditt fordon ute på vägarna och i toppskick. Det säkrar helt enkelt tillgängligheten till en fast kostnad som fördelas jämnt över hela avtalsperioden. Avtalet skräddarsys dessutom efter varje fordons specifika driftförhållanden.

Läs mer
Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss