En kontaktpunkt

En kontaktpunkt

Volvos erbjudande omfattar allt från bussar och tjänster till underhåll och försäkringar. Du väljer den finansieringslösning som passar dig bäst och din Volvoåterförsäljare tar hand om allt. Oavsett om du väljer en ny eller begagnad buss. Eller båda delarna. Vi kan Volvobussar utan och innan, och därför har vi en unik möjlighet att optimera finansieringen av din bussflotta.

Så fungerar det

Så fungerar det

Global räckvidd, lokalkännedom och en positiv inställning till samarbete har gjort oss till en partner som kunderna väljer. Tillsammans med våra kunder försöker vi alltid hitta den enklaste och smidigaste lösningen. Vi kan enkelt bedöma dina ekonomiska behov och påverkar inte din kreditgräns hos banken.

Volvo Financial Services

 

Volvo Busslån

Volvo Busslån

Vill du äga ditt fordon? Dela upp betalningarna och gör regelbundna avbetalningar – ett smart val om du inte vill investera allt kapital på en gång. Både lånet och bussen syns i din balansräkning.

Volvo Busslån
Volvo Finansiell Lease

Volvo Finansiell Lease

Volvo Finansiell Lease har ett enkelt upplägg där du har full tillgång till din buss och kan välja att köpa den vid avtalsperiodens slut eller förlänga leasingavtalet.

Volvo Finansiell Lease
Volvo Busslease

Volvo Busslease

Inga ekonomiska risker. Du leasar bussen under en i förväg bestämd löptid. Volvos Guldavtal ingår i kontraktet. Allt detta till en fast månadskostnad.

Volvo Operationell Lease
Volvo Försäkring

Volvo Försäkring

Vårt utbud inkluderar inkluderar även försäkringsprodukter. Vi känner till riskerna och vet vilket skydd du behöver. Därför kan vi erbjuda en rad utmärkta försäkringsprodukter som är anpassade för dina behov. Försäkringen kan givetvis kombineras med ditt finansieringsavtal. Tala med oss för att hitta den heltäckande lösningen för dig.

Läs mer
Flexibel finansiering

Finansiering för en ny verklighet

Utforska våra nya flexibla hyres- och leasinglösningar.

Flexibel finansiering
Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss